發表主題 回覆文章
HappyCandy01
XXX.XXX.101.30

發表發表於: Thu Jan 21, 2016 11:59 am

廣告贊助 [隱藏]
我和男朋友計劃16年尾結婚,大件野已經搞得七七八八,剩低影相. 偶然係網上見到佢D相好靚!而且收費只需7千幾,已經全部野已經包曬. 約出來見完就即時落訂.
影相當日9點已經開始化妝,我們影左三個景同夜景,首先去城門水塘,風景好靚,我們都影得放鬆,第二個景去山頂公園,再去纜車站,全日好開心,攝影師化妝師都好Nice,收到相簿果刻真係覺得超值!
最後都搵埋佢地影結婚當日,兩樣加埋都系萬四就埋到單真係放心曬!

我誠意推介比各準新人!

HappyCandy01 在 Tue Mar 15, 2016 3:59 pm 作了第 2 次修改
回頂端
Lam Cherry
XXX.XXX.43.100

發表發表於: Sat Jan 23, 2016 6:01 pm

幾好喎!我都想要攝影師的聯絡資料,請Pm我,Thank you!
回頂端
wahhaha123
XXX.XXX.253.217

發表發表於: Tue Jan 26, 2016 4:17 pm

Hi! Would you please send me the details? Thank you

wahhaha@gmail.com
回頂端
KC0824
XXX.XXX.84.113

發表發表於: Wed Jan 27, 2016 10:31 pm

Pls PM details, thank you
回頂端
XXX.XXX.0.87

發表發表於: Fri Jan 29, 2016 1:06 am

Lam Cherry 寫到:
幾好喎!我都想要攝影師的聯絡資料,請Pm我,Thank you!

你好,覆了資料給你,希望幫到你啦!
回頂端

發表發表於: Fri Jan 29, 2016 1:07 am

wahhaha123 寫到:
Hi! Would you please send me the details? Thank you

wahhaha@gmail.com

回頂端

發表發表於: Fri Jan 29, 2016 1:07 am

KC0824 寫到:
Pls PM details, thank you

回頂端
Little ec
XXX.XXX.139.190

發表發表於: Sun Jan 31, 2016 8:18 pm

Please pm me

mankind520@yahoo.com
回頂端
Cathleen18
XXX.XXX.42.209

發表發表於: Sun Jan 31, 2016 10:58 pm

PM me please Smile

cathleen_18hk@yahoo.com.hk
回頂端
man kiu
XXX.XXX.246.231

發表發表於: Mon Feb 01, 2016 3:46 pm

Please PM me the details
kiu_0527@yahoo.com.hk
回頂端