發表主題 回覆文章
stepchong
XXX.XXX.234.66

發表發表於: Fri Jan 08, 2016 10:43 am

廣告贊助 [隱藏]
身邊都有朋友D婚禮佈置公司麻麻地搞到一肚氣, 其實擺酒已經夠多野要take care...真係要搵間同你跟得足既公司 (攝影,化妝, 佈置好緊要!!!!!) 呢間decor 公司~~ 佢地跟得好好, 同埋最重要係個態度, 令我好放心~~~所以有朋友結婚我都推薦搵佢地!

之前朋友結婚聽到佢地搵既佈置公司都跟得幾勞氣, 有d 大公司就樣樣加錢, d 靚既design 其實都係加錢, 聽完我都係用左好多時間係網上不斷不斷咁睇...真係有好多間佈置公司...有d係好靚不過貴...便個d 既有好多擺設認真麻麻地, 最後同同事食飯時講起婚禮, 佢介紹左間野俾我, 睇落佢地d 相都唔錯, 諗住約出黎傾下先算~

我淨係諗左個婚禮佈置主題顏色會用Tiffany Blue, 其他咩都未諗:p
個負責人好好人, 知道我未有idea, 俾左好多reference 我參考, 已經係好多都岩心水. 之前問過幾間decor 公司, 都話Tiffany Blue隻色好個人, d reference 影出黎會有偏差, 唔可以保證. 呢間個負責人跟得好好, 佢驚我擔心顏色出錯, 專登俾埋個布板我睇. 婚禮當日, 我見到個backdrop好靚, 同隻Tiffany Blue 顏色好襯, 個個親友都話個backdrop 好得^^
我同老公都好開心!!
回頂端
kel823

發表發表於: Fri Jan 08, 2016 10:51 am

can you please email me ^__^
kel823@gmail.com
回頂端
Natalie0502
XXX.XXX.248.22

發表發表於: Wed Jan 13, 2016 1:12 pm

你好,可PM資料給我嗎?THANKS!
回頂端
Vickyleewc
XXX.XXX.200.193

發表發表於: Wed Jan 13, 2016 10:29 pm

麻煩可否send d資料給我? Thx
vicky_leewc@yahoo.com.hk
回頂端
kandy55
XXX.XXX.245.131

發表發表於: Sat Jan 16, 2016 12:30 pm

may I have the info please? thank you very much
回頂端
S.Lau
XXX.XXX.66.45

發表發表於: Fri Jan 22, 2016 10:41 am

Please send details to me, thanks!!
shirleylau724@hotmail.com
回頂端
stepchong

發表發表於: Fri Jan 22, 2016 11:47 am

岩岩覆晒你地喇, 你地自己check inbox 或者email 啦~~
回頂端
Constanceee
XXX.XXX.53.98

發表發表於: Fri Jan 22, 2016 12:21 pm

Very Happy please PM the info to me, thank you!!
回頂端
bob!
XXX.XXX.134.178

發表發表於: Fri Jan 22, 2016 1:09 pm

pm please thanks
回頂端
wahhaha123
XXX.XXX.253.217

發表發表於: Tue Jan 26, 2016 2:12 pm

Hi! Would you please send me the details, thank you

wahhaha@gmail.com
回頂端