發表主題 回覆文章
healthyboy
XXX.XXX.238.50

發表發表於: Mon Nov 09, 2015 6:29 pm

廣告贊助 [隱藏]
我男朋友成日都話要去旅行,
但係佢plan親都係plan去大6, 澳門, 台灣~
呢次佢進化左少少, 話想去泰國,
但係泰國之前有炸彈, 我阿媽極反對…
我同左我男朋友講我阿媽唔俾,
佢就好唔開心, 係咁話好想玩水乜乜乜…
我就心諗反正都係二人世界旅行, 不如去遠馬爾代夫啦~
個度風景又靚又浪漫, 無咁多人無咁雜
couple去就岩哂~~
不過我唔知點開口, 驚佢話貴又話唔想…
回頂端
kittychiu

發表發表於: Mon Nov 09, 2015 6:53 pm

我同意都覺得馬爾代夫好岩couple去!
其實都唔係遠好多姐, 都係東南亞地區,
不如直接同你男朋友提出啦, 表達下意見之嘛
回頂端
pinkbox

發表發表於: Tue Nov 10, 2015 12:03 pm

男朋友想玩水既話馬爾代夫咪岩哂囉!
陽光海灘, 椰林樹影, 日出日落都靚到絕呀~
而且你講得好岩呀, 馬爾代夫無咁雜, 人少d,
couple去既話無得彈~
最好就住埋resort, 海上獨立屋, 超正!
怕貴既咪玩少日囉, 一樣都咁relax~
回頂端
mr.money

發表發表於: Tue Nov 10, 2015 1:46 pm

去馬爾代夫可住Club Med,
好靚, 雖然價錢會比其他地方貴,
但係入面食既玩既都唔使錢,
所以都ok抵玩, 又唔使諗去邊丫嘛
回頂端
little babybaby

發表發表於: Tue Nov 10, 2015 4:34 pm

我都去過馬爾代夫honeymoon,
就係住水上屋啦!!
個到仲有得揀睇日出景或者日落景,
每日睇日落好romantic架~~
加上我住個間resort係新開, 18+至可以入住,
四周擺設都成雙成對, 可以話係Couple專用~
而且佢附近仲有另一間同集團既Resort,
朝早可以直接過去個邊任玩水上活動,
連埋三餐, 全日小食, 夜晚睇show+酒精飲品都包哂係個package入面~
而家諗起都想去多次!
回頂端
little babybaby

發表發表於: Tue Nov 10, 2015 4:35 pm

mr.money 寫到:
去馬爾代夫可住Club Med,
好靚, 雖然價錢會比其他地方貴,
但係入面食既玩既都唔使錢,
所以都ok抵玩, 又唔使諗去邊丫嘛

無錯呀!! 我就係去Club Med啦!!
呢間resort好出名, 世界各地都有, 佢地行一價全包,
加上d staff好nice, 會同你一齊玩同傾計,
去到咁靚既馬爾代夫再加咁好service既resort
去多10次我都願呀!
回頂端
Shenae
XXX.XXX.228.178

發表發表於: Wed Apr 06, 2016 11:49 am

馬爾代夫真系價錢貴
但真系好靚又好玩
回頂端
浪漫庭兒
XXX.XXX.80.171

發表發表於: Wed Aug 03, 2016 2:41 pm

我都好想去馬爾代夫阿~
回頂端
kcheung15
XXX.XXX.27.89

發表發表於: Wed Nov 23, 2016 2:49 am

其實平平地泰國resort 都幾好
回頂端
bchan125
XXX.XXX.189.40

發表發表於: Fri Nov 25, 2016 1:59 pm

可以考慮下蘇梅呀,都係好的蜜月地點
回頂端