發表主題 回覆文章
格價天后
XXX.XXX.209.34

發表發表於: Mon Oct 05, 2015 12:40 am

廣告贊助 [隱藏]
之前刨blog,睇咗好多婚紗店。之後睇到一個網友share呢間,睇勻成個網都唔係咁多人講,我上佢facebook睇,有幾條裙真係勁中意,就約咗上去試。

成個過程好順利,而且啲裙真係勁有驚喜,只為只可以試三件,我專揀閃款試,揀咗一條美人魚加蕾絲,一條vintage閃lace,再加一條單膊都係閃lace 款。

先講第一條美人魚,真係靚到爆炸!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

首先cutting 超靚,修到我條腰好幼,而且顯得我好高,個胸又托得好舒服,完全唔使着girdle!!!!!都有蛇腰效果,我最中意佢的蕾絲同閃,佢隻lace花好通透又有層次,絕對唔係cheap嘢。下擺係我最中意的紗,超夢幻、超傘、超靚!!!!
最最最叮叮聲嘅係:佢真係閃得好靚!!!!!!!!!因為我係好憎大大粒嗰啲假石,好肉酸,又娘。但係佢呢條真係勁靚,好細粒咁、又好閃,好似星星咁閃,我嗰一刻已經決定要呢件,因為真係太中意。

之後試咗一件vintage的閃款,又係好叮叮叮!! 啲lace超靚,佢勁在無任何釘工但係隻lace係混咗銀色的紗線,令到佢閃!!! 我着上身之後勁心心眼!!!

第三件係一件單膊短拖尾,佢好靚好公主,而且好有大牌的感覺,背後係illusion back,好特別好特別!! 最重要係好靚呀個cutting!!!!

同我同行的伴娘同未婚夫仲有未來奶奶都一致thumb up!!! 佢地話未見過我可以着到咁高咁瘦又咁優雅。去其他舖都無呢啲咁特別的款,店主話即join有折,我就決定俾錢落訂啦,以佢個質素,個價錢簡直係超值。

我後尾先知,原來我hold嗰條婚紗原來係名牌子的,美國原來賣緊3皮嘢呀,我租佢連埋件晚裝都係五千幾咋,賺到啦!!! 老闆娘話佢地個師傅係做開名牌,有時會入貨尾,有時會改少少先返,等啲cutting 更啱香港女仔,我覺得搵到佢地好幸運呀!!

各位如果要contact就問我啦!

11058424_474925482670770_5638366128670494372_n.jpg  Filesize: 92.87 KB  瀏覽次數: 13895 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 我試的第二件,佢個背的lace超靚
2cb063bc0a2f69256d0fb8154a03827a.image_.300x409_1.jpg  Filesize: 14.12 KB  瀏覽次數: 13895 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 我就係揀咗呢件,超靚呀!!!
回頂端
sarahalala
XXX.XXX.249.239

發表發表於: Mon Oct 05, 2015 2:07 am

Can u pm details?
回頂端
PaShe
XXX.XXX.41.192

發表發表於: Wed Oct 14, 2015 12:39 am

Thanks for sharing! Could you please email/pm me the details? pasheshe@yahoo.com.hk
Thanks!
回頂端
yogaqueen
XXX.XXX.195.202

發表發表於: Wed Oct 14, 2015 1:14 pm

So pretty!, please PM the details, thanks!
回頂端
kinkieva
XXX.XXX.62.94

發表發表於: Thu Oct 15, 2015 10:04 am

Could you please PM me the details?
Thank you so much~~~
回頂端
FannySan
XXX.XXX.238.69

發表發表於: Fri Oct 16, 2015 11:57 am

Can you please pm the details to fannyfanny_0904@yahoo.com.hk?
Thanks
回頂端
gyo213
XXX.XXX.48.73

發表發表於: Sat Oct 17, 2015 6:15 pm

Pleae PM the details, Thanks~
回頂端
pearljan
XXX.XXX.154.178

發表發表於: Tue Oct 20, 2015 4:22 pm

格價天后 寫到:
之前刨blog,睇咗好多婚紗店。之後睇到一個網友share呢間,睇勻成個網都唔係咁多人講,我上佢facebook睇,有幾條裙真係勁中意,就約咗上去試。

成個過程好順利,而且啲裙真係勁有驚喜,只為只可以試三件,我專揀閃款試,揀咗一條美人魚加蕾絲,一條vintage閃lace,再加一條單膊都係閃lace 款。

先講第一條美人魚,真係靚到爆炸!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

首先cutting 超靚,修到我條腰好幼,而且顯得我好高,個胸又托得好舒服,完全唔使着girdle!!!!!都有蛇腰效果,我最中意佢的蕾絲同閃,佢隻lace花好通透又有層次,絕對唔係cheap嘢。下擺係我最中意的紗,超夢幻、超傘、超靚!!!!
最最最叮叮聲嘅係:佢真係閃得好靚!!!!!!!!!因為我係好憎大大粒嗰啲假石,好肉酸,又娘。但係佢呢條真係勁靚,好細粒咁、又好閃,好似星星咁閃,我嗰一刻已經決定要呢件,因為真係太中意。

之後試咗一件vintage的閃款,又係好叮叮叮!! 啲lace超靚,佢勁在無任何釘工但係隻lace係混咗銀色的紗線,令到佢閃!!! 我着上身之後勁心心眼!!!

第三件係一件單膊短拖尾,佢好靚好公主,而且好有大牌的感覺,背後係illusion back,好特別好特別!! 最重要係好靚呀個cutting!!!!

同我同行的伴娘同未婚夫仲有未來奶奶都一致thumb up!!! 佢地話未見過我可以着到咁高咁瘦又咁優雅。去其他舖都無呢啲咁特別的款,店主話即join有折,我就決定俾錢落訂啦,以佢個質素,個價錢簡直係超值。

我後尾先知,原來我hold嗰條婚紗原來係名牌子的,美國原來賣緊3皮嘢呀,我租佢連埋件晚裝都係五千幾咋,賺到啦!!! 老闆娘話佢地個師傅係做開名牌,有時會入貨尾,有時會改少少先返,等啲cutting 更啱香港女仔,我覺得搵到佢地好幸運呀!!

各位如果要contact就問我啦!
回頂端
MichelleWY
XXX.XXX.71.186

發表發表於: Wed Oct 21, 2015 2:37 pm

pm me pls, thanks
回頂端
布歐&布甸
XXX.XXX.219.45

發表發表於: Wed Oct 21, 2015 11:48 pm

send to me please
haha_shirley@yahoo.com.hk
回頂端