發表主題 回覆文章
Maison de Juillet
XXX.XXX.131.158

發表發表於: Fri Sep 25, 2015 11:55 am

廣告贊助 [隱藏]
我地一班姊妹係沙田做野, 因為大家放假日子唔同, 好難夾時間。所以放工出去九龍或者再去對面海睇姊妹裙, 閒閒地一間睇2, 3個鐘,捨日攪到好晏返屋企。真係身體消耗。
其中一個姊妹上網搵到沙田一間姊妹裙, 雖然隱世, 地方小, 但5臟俱存。
最重要姊妹裙同人地出面唔同.
有個姊妹好快幫佢訂左1條PARTY DRESS去宴會著.

PARTYDRESSWHITE.jpg  Filesize: 137.63 KB  瀏覽次數: 4562 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: SIMPLE BUT ELEGANT

Maison de Juillet 在 Thu Oct 29, 2015 11:51 am 作了第 1 次修改
回頂端
潛豬
XXX.XXX.195.202

發表發表於: Fri Sep 25, 2015 12:03 pm

PM me please

Maison de Juillet 寫到:
我地一班姊妹係沙田做野, 因為大家放假日子唔同, 好難夾時間。所以放工出去九龍或者再去對面海睇姊妹裙, 閒閒地一間睇2, 3個鐘,捨日攪到好晏返屋企。真係身體消耗。
其中一個姊妹上網搵到沙田一間姊妹裙, 雖然隱世, 地方小, 但5臟俱存。
量重要姊妹裙同人地出面唔同.
有個姊妹好快幫佢訂左1條PARTY DRESS去宴會著.
回頂端

發表發表於: Fri Oct 09, 2015 2:48 pm

已pm。
希望幫到沙田區或mtr沿線朋友啦,thanks
回頂端
tiff_lau
XXX.XXX.147.129

發表發表於: Tue Oct 13, 2015 5:25 pm

hello~! 有興趣想睇下d款~可唔可以pm我資料呢?
唔該曬!
回頂端
XXX.XXX.108.166

發表發表於: Mon Oct 26, 2015 10:46 pm

已回覆啦, thx!
希望幫到沙田區朋友啦, cheers!
回頂端
CYEE88
XXX.XXX.52.241

發表發表於: Mon Nov 02, 2015 7:17 pm

Please pm
回頂端
SummerHo
XXX.XXX.111.61

發表發表於: Sat Nov 14, 2015 12:41 pm

可否pm我資料?thx!
回頂端
Kimberly kaka
XXX.XXX.88.206

發表發表於: Sun Nov 15, 2015 7:59 pm

PM me Thank you so much!!!
回頂端
siuki_ki
XXX.XXX.10.96

發表發表於: Fri Nov 27, 2015 6:08 pm

Pm plz~~ thx
回頂端

發表發表於: Mon Jan 18, 2016 3:40 pm

已回覆大家, 希望大家岩心水啦
回頂端