發表主題 回覆文章
JOYCE_SK
XXX.XXX.253.83

發表發表於: Wed Aug 19, 2015 12:44 pm

廣告贊助 [隱藏]
[em:9:] 超級唔開心. 我BOOK 左2015-10月的. 佢地話4-8月裝修.. 9月打後已有BOOKING所以叫我地唔洗擔心. 首先, 我BOOK既時間係靚靚玻璃屋, 而加變左已經唔開心. 不過都算.. 唔想煩太多野. 佢肯定有場比我我都OK..
而加係8月19. 我地打去問幾時可以約睇場.. 竟然係未回覆到幾時可以睇.. 我地日日打去問. 講真婚前兩個月都唔知自己個場係點.. 連張相都無.. 又無誠意去take care 我地D新人. 我地係超擔心.
而且呢2日又爆幾單關於佢地既新出黎..
都唔知黠好.
唔知BOOK 左9月結婚既新人而加心情如何,.. 好想知MY GARDEN黠同佢地講,. 係咪同我一樣到而加都咩都唔知.
回頂端
Siumo
XXX.XXX.108.83

發表發表於: Fri Oct 02, 2015 6:41 pm

我剛剛喺my garden 擺完酒,覚得佢地service 超差,我地準備左8打西餅拎左比佢d staff 但最後無拎出嚟,一件都無食過,另我地準備左紅酒同白酒,佢地d staff 都唔知,同d guess 講無酒飲,結果我地攞番兩箱走。d guess 要有invitation card 先比入,但事前無通知有呢個安排,撹到d 親朋戚友都好尷尬。事前有d咩會provide 又唔講清楚,每樣都要問先答,結果買左好多野,原來佢地會provide,浪費哂d錢。當日March in 時,我地準備拋花瓣,佢話唔可以,但事前又無通知,其實我之前都send 左個rundown比佢地,結果個經理全程黑面,好似係我地唔啱,覚得我地好麻煩。事前其實同你情況一樣,睇場時係玻璃屋,但裝修後個layout 唔同哂,睇場時同佢講,條樓梯整左出outdoor ,落雨咪好唔方便,佢d staff竟然話邊有人結婚會望落雨,簡直係不知所謂,除左一肚火之外,如果可以比我撹多次,我一定唔會揀my garden.
回頂端
Siumo
XXX.XXX.108.116

發表發表於: Fri Oct 02, 2015 6:52 pm

我剛剛喺my garden 擺完酒,覚得佢地service 超差,我地準備左8打西餅拎左比佢d staff 但最後無拎出嚟,一件都無食過,另我地準備左紅酒同白酒,佢地d staff 都唔知,同d guess 講無酒飲,結果我地攞番兩箱走。d guess 要有invitation card 先比入,但事前無通知有呢個安排,撹到d 親朋戚友都好尷尬。事前有d咩會provide 又唔講清楚,每樣都要問先答,結果買左好多野,原來佢地會provide,浪費哂d錢。當日March in 時,我地準備拋花瓣,佢話唔可以,但事前又無通知,其實我之前都send 左個rundown比佢地,結果個經理全程黑面,好似係我地唔啱,覚得我地好麻煩。事前其實同你情況一樣,睇場時係玻璃屋,但裝修後個layout 唔同哂,睇場時同佢講,條樓梯整左出outdoor ,落雨咪好唔方便,佢d staff竟然話邊有人結婚會望落雨,簡直係不知所謂,除左一肚火之外,如果可以比我撹多次,我一定唔會揀my garden.
回頂端
Siumo
XXX.XXX.108.126

發表發表於: Fri Oct 02, 2015 6:53 pm

回頂端