發表主題 回覆文章
BlinkBlink小楊
XXX.XXX.79.148

發表發表於: Tue Aug 11, 2015 6:30 pm

廣告贊助 [隱藏]
上星期陪BFF去左尖沙咀試婚紗,見到佢個恨嫁樣搞到我笑足佢一程車Laughing,其實之前都已經試左幾間,真係唔明點解佢可以仲係咁興奮,明明籌備其他野都已經搞到佢成日唔夠訓。

本來佢諗住就咁衝上去試,但好彩幫佢Book左 appointment,佢咁大頭蝦咁蝦碌仲要做人老婆真係激死人Sad ,搞到我好似佢啊媽咁執頭執尾,不過一世人兩姊妹無計啦。

一上到去個感覺好舒服,可能係因為個地方夠大,加上又有自然光,試衫都試得精神D Cool,真係好怕去D 密質質GE地方, 想叫佢轉下身都要就住就住, 呢度完全無呢D問題仲真係好寬敞,仲可以叫佢行多兩步望下遠睇GE感覺。

呢度好多Lace Vintage 款,好中環Feel~ 咩款都可以試,租拖尾又唔駛加錢 Surprised,我地就唔客氣拼完先慢慢決定試邊件~ 所以要讚下就係佢地個服務真係好好, 唔會嫌我地揀來揀去,又NICE 又唔會為左恭維你講埋D好假GE說話 Very Happy ,仲有一般佢地話Book Free Trial只可以試 2件, 但果日佢地俾我地試左3件, 你知啦有時見到另一件又會好想試埋丫MA

搞完一大輪終於著左上身,幾套婚紗都好靚,著起睇落特別瘦Cool,正所謂識睇一定係睇背脊,因為佢搵左間傳統大教堂行禮,一定會有好長時間企喺個神父面前,對對眼睛都係望住背脊。最留後揀左件背脊好靚嘅jeweled neckline 仲有 Spanish Lace,呢種Pattern除左婚紗雜誌見過,之前試都好少會見到,同果度職員傾先知原來D婚紗係佢地自己設計所以外面搵唔番,三心兩意咁左試完又試,見到佢個樣就令我諗返起我結果陣。Rolling Eyes

我見佢著得咁靚差D唔記得左影相,平時甩甩漏漏比佢威番次去提我影,但係原來果度未比錢唔可以影,咁都係GE佢地自己設計又好難比人話影就影, 所以我就同佢講反正試左幾間, 呢間真係最靚, 價錢又唔係好貴, 最重要係試左好耐都唔想除番落黎, 所以結果就決定呢間。果日我地影左幾張相, 只係用IPHONE都覺得靚爆鏡!Very Happy Very Happy Very Happy

BlinkBlink小楊 在 Fri Aug 21, 2015 4:06 pm 作了第 2 次修改
回頂端
camilleyik
XXX.XXX.75.85

發表發表於: Wed Aug 12, 2015 1:29 pm

can u pm me, thx
回頂端
Joy柔柔
XXX.XXX.139.20

發表發表於: Wed Aug 12, 2015 4:21 pm

間野叫咩名
可唔可以PM 我多D資料
回頂端
tifc
XXX.XXX.50.236

發表發表於: Fri Aug 14, 2015 12:54 am

can u pls send me the details? thanksss!! really love the style =]
回頂端

發表發表於: Fri Aug 14, 2015 4:57 pm

樓上三位,我已經PM覆左你地,希望幫到你地
回頂端
Blythe_bgirl
XXX.XXX.202.202

發表發表於: Sat Aug 15, 2015 9:33 am

pls pm me detail thx
回頂端

發表發表於: Thu Aug 20, 2015 11:47 am

已覆樓上~
回頂端
keellyy
XXX.XXX.187.222

發表發表於: Fri Aug 21, 2015 12:16 pm

麻煩可唔可以pm 我 thanks:)
回頂端
Jackie03013774
XXX.XXX.24.137

發表發表於: Fri Aug 21, 2015 6:24 pm

please pm me details, thanks.
回頂端
YUEN0708
XXX.XXX.219.245

發表發表於: Sun Aug 23, 2015 4:34 pm

D婚紗好靚啊!
可唔可以PM DETAILS俾我啊?THX!!
回頂端