發表主題 回覆文章
momo2013
XXX.XXX.204.192

發表發表於: Fri Aug 07, 2015 4:31 pm

廣告贊助 [隱藏]
之前終於揀左1件令我叮一聲既復古laze 婚紗, 為左襯番我條靚靚the one就梗係要搵番個vinatge 色系既花球啦. 搵左好幾間有名既網店, 終於俾我搵到喇, 仲有有2個都好O岩心水tim~~ Embarassed

其實就好鍾意有滕圈個款既, 勁有外國雜誌感覺, 而且滕圈出面又少見, 不過店主話滕圈要好多手工去做所以價錢比普通貴...所以我都1516緊. 咁O岩佢又設計左款新vinatge 花球係用左鈴蘭, 係我好鍾意既花黎, 像真度又高, 2個都咁鍾意都唔知揀邊個好tim~ 我本身好怕麻煩 諗住全部絲花算架喇, 但見佢地原來鮮花球都好靚, 都心思思想join 埋鮮花package 夜晚用~

有興趣既JM 都可以PM 資料俾你地架.

pic 1.JPG  Filesize: 66.29 KB  瀏覽次數: 7817 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
pic 2.JPG  Filesize: 53.6 KB  瀏覽次數: 7817 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
Happysoso
XXX.XXX.94.150

發表發表於: Wed Aug 12, 2015 3:53 pm

can you pm me some details?
thanks~
回頂端
momo2013

發表發表於: Thu Aug 13, 2015 2:25 pm

pm to you la, please check^^
回頂端
Trusty
XXX.XXX.254.164

發表發表於: Mon Aug 24, 2015 9:34 pm

Please pm
email: trusty_chow@yahoo.com.hk
回頂端
Rosanna Suen
XXX.XXX.151.98

發表發表於: Wed Aug 26, 2015 3:08 pm

HELLO,請問你可以PM間SHOP的資料給我嗎?謝謝你
回頂端
momo2013

發表發表於: Wed Aug 26, 2015 5:25 pm

pm to you, please check
回頂端
d.chan
XXX.XXX.76.42

發表發表於: Mon Sep 07, 2015 10:20 am

Please pm details. thanks!
回頂端
___夏天
XXX.XXX.216.206

發表發表於: Tue Sep 08, 2015 3:31 pm

email me pls:
cchk10@gmail.com
回頂端
momo2013

發表發表於: Thu Sep 10, 2015 11:33 am

pm to all la
回頂端
kayifly
XXX.XXX.109.93

發表發表於: Wed Sep 16, 2015 3:06 pm

pls pm me, thanks!
回頂端