發表主題 回覆文章
cherry038
XXX.XXX.254.19

發表發表於: Tue Jun 16, 2015 5:31 pm

廣告贊助 [隱藏]
經過差不多大半年的research,我終於找到我最滿意o既緍紗和晚裝啦!
之前在ESDLIFE COVER STORY 賣廣告,
再睇埋FACEBOOK,見到佢地D衫幾靚...
已經心欲欲想去試的拉.~其實,在這大半年不斷咁睇,發覺大部份緍紗店的婚妙晚裝都係一樣o既,一d都唔特別,很多都是在內地買回來,貿素超差。而且,好多時再問d緍紗店,原來俾一個package o既價錢都唔係所有衫都揀得,我又怕最終會out budget,所以一直都無confirm過,
念住去埋6月個婚紗展,再睇多幾間再决定.
點知去到先知,佢地都有catwalk show tim~
其中有幾件婚紗我一睇就好鍾意,所以約佐時間同男友上去睇下~
上到去環境幾舒服,可以free trial 3件,感覺d衫好乾淨...唔dirty...位sales態度都幾好...之後仲俾我額外試多2件... 老闆娘話佢地o既gowns 無分grade o既,所有衫都可以揀,但好多靚o既晚裝都會好快有人hold
他們o既服務真係好好,好老實,價錢又唔貴,
加上有埋裙掛,男禮,媽咪衫選...
可以一次過搞掂...
同大家分享下^^

WG13026.jpg  Filesize: 45.82 KB  瀏覽次數: 34414 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 就是我想要的高貴lace款
WG13032 (1).jpg  Filesize: 144.06 KB  瀏覽次數: 34414 次
 圖片描述: 呢件只色好特别呀.姐妹們話好岩外影^_^
ED13076B.jpg  Filesize: 54.48 KB  瀏覽次數: 34414 次
 圖片描述: 粉橙色晚装系我hold咗的其中一件呀.
回頂端
niko1234

發表發表於: Thu Jun 18, 2015 5:18 pm

I want to know the detail too!

Could you please send the information to my email, please??

Pm me ,thank you .
回頂端
Yolanda tsang
XXX.XXX.79.54

發表發表於: Fri Jun 19, 2015 3:54 pm

可以pm 資料比我嗎?
Thanks
回頂端
tsoihead
XXX.XXX.216.220

發表發表於: Fri Jun 19, 2015 5:26 pm

好靚呀!!PLS PM ME!!THX
回頂端
cherry038

發表發表於: Sun Jun 21, 2015 12:12 pm

sent to your malbox lar.

pls check check .

Very Happy
回頂端
RF1020
XXX.XXX.248.216

發表發表於: Sun Jun 21, 2015 5:58 pm

Please pm me the details, thanks!
回頂端
Mandy1988
XXX.XXX.132.170

發表發表於: Sun Jun 21, 2015 6:29 pm

Pls PM me the details. THX Very Happy
回頂端
misb
XXX.XXX.209.181

發表發表於: Sun Jun 21, 2015 8:46 pm

good~~
can you pm me details?
thanks~
回頂端
Christinew110
XXX.XXX.221.98

發表發表於: Mon Jun 22, 2015 11:52 am

Could you please send me details? Thanks a lot!!!

mayling110@gmail.com
回頂端
Raymann
XXX.XXX.244.211

發表發表於: Tue Jun 23, 2015 12:01 am

你好!D衫好靚呀!可以PM我店舖資料嘛?謝謝!
回頂端