發表主題 回覆文章
saisaipopo
XXX.XXX.159.223

發表發表於: Mon May 11, 2015 12:57 pm

廣告贊助 [隱藏]
因為我butget唔多,所以都煩左好耐。。。
首先講下我既要求。。。

簡單襟睇, 唔要好signal既style, 第日睇返都唔會好老土, 另外因為我99年紀比較大, 仲有嫲嫲, 佢地接受唔到太誇張既樣…

Butget 5000-7000, 預左搵新d既化妝, 唔諗住搵星級…..太貴喇!

唔可以化老我, 因為我既工作令我個樣成日都好攰同冇精神, 仲有就係我個鼻扁, 我好介意..

其實無意中睇佢話免費試妝, 心諗上去睇下當試做型都好吖, 如果我唔join佢敢黑我面, 我係度衰佢(哈哈)! 免費都預左係平日, 去到先同我傾左一陣, 了解下我想要d咩, 我見佢一路講一路mark低, 好得我加分, 跟住開始化妝, 見佢真係好用心去化, 佢唔係好多野講果種, (即係你想要4萬咁口果d佢唔啱你), 但同佢傾計都好nice, 只係佢專心化妝唔多出聲啫。。。
傾開原來佢做左freelance MUA 成5年, 今年開始轉全職(果刻個心定d, 都好驚係做左,1,2年果d), 到化好個妝, 我超鍾意!! 連我男朋友睇完都話3個呢個最好!!(其實我之前試左2間) 簡單得黎精神又young!! 已經中左我第1,3既要求…..唯一重點係價錢, 簡直fit哂我要求, 啲相我就咁同note3自拍,冇執過。。真係好鍾意!!
其實佢原價都唔算貴, 加埋今年落單有折, 簡直物超所直, 慳左埋可以夠比姊妹化妝。。。唯一問題係佢用鮮花而我想同閃閃既皇冠, 我男朋友話咁咪仲好可以自己去買鍾意, 咁又係……另外, 就係佢要比2/3訂金, 我都有d猶豫, 不過, 我男朋友話咁人地都要保障自己, 佢收咁平有d要求都應該, 咁比錢果個都冇問題, 我就更加冇喇!! 好開心咁攪掂一樣!! 下個課題就係租衫喇….又要做search……
回頂端
saisaipopo
XXX.XXX.159.223

發表發表於: Mon May 11, 2015 4:03 pm

有興趣可以留email,我可以pm相&MUA既資料 Very Happy
回頂端
CM&SN
XXX.XXX.21.158

發表發表於: Mon Jun 01, 2015 5:30 pm

麻煩PM 資料給我. TKS!
回頂端
MagieTsang
XXX.XXX.253.24

發表發表於: Thu Jun 04, 2015 12:41 pm

pm pls
回頂端
Mandyyy
XXX.XXX.146.22

發表發表於: Wed Jun 17, 2015 12:42 pm

please pm me
回頂端
Y square
XXX.XXX.223.36

發表發表於: Tue Jun 23, 2015 1:58 pm

Would you please share details with me?
siumic74@yahoo.com.hk

Thanks!
回頂端
Amber_A
XXX.XXX.131.58

發表發表於: Fri Jul 03, 2015 10:57 am

Please PM me~~
Thanks~!!
回頂端
Irischan210
XXX.XXX.154.98

發表發表於: Fri Jul 03, 2015 1:03 pm

Would you please provide details for me?

cchkellyly@gmail.com
回頂端
fanny623
XXX.XXX.206.109

發表發表於: Mon Jul 06, 2015 11:58 pm

可以給我資料嗎?THX
fanny623@hotmail.com
回頂端
twistcone2002
XXX.XXX.217.159

發表發表於: Wed Jul 08, 2015 3:07 pm

Would you please provide details for me?

twistcone2002@hotmail.com
回頂端