發表主題 回覆文章
Nilomei
XXX.XXX.34.36

發表發表於: Sat Mar 07, 2015 5:59 pm

廣告贊助 [隱藏]
我搵咗佈置好幾個月, 去過幾個婚紗展, 又上咗幾間唔同既佈置公司,
發覺來來去去都係果幾款 A, B, C 套餐,
我又唔想自已個婚禮搞到同其他人果D差唔多 (咪得新娘新郎個名唔同囉)
但係如果想自訂款式 / 顏色 / 主題, 價錢完全兩回事.

好彩有朋友介紹佢用過果間佈置公司比我,
初頭我都唔抱希望, 心唸又係觀塘果D鋪,
純綷順路上去睇睇…

去到先知佢地真係可以 Tailor Made 你想要既主題,
仲比好多佢地做過既佈置相我睇,
真係無重覆, 個個都有自已主題; 價錢又合理
呢個月佢地做 promote 仲有折

佢地仲會同我一齊睇場, 有問必答,
又老實, 建議咗D平D既方法, 做到我想要既效果
佢地仲攞咗優質商戶, 我覺得一定要介紹比大家!
回頂端
Moon0824
XXX.XXX.80.109

發表發表於: Mon Mar 09, 2015 5:14 pm

Please PM me the package or contact info, thanks
回頂端
bychloe
XXX.XXX.213.199

發表發表於: Tue Mar 10, 2015 1:17 pm

Thank you for your sharing:)
Could u pls send me more info via: bychloe@yahoo.com.hk
Thank you so much ^3^
回頂端
Nilomei

發表發表於: Wed Mar 11, 2015 1:54 pm

我已經比咗資料大家, 希望幫到手啦~! Very Happy
回頂端
sweeper
XXX.XXX.115.237

發表發表於: Thu Mar 12, 2015 1:07 am

pls pm me the details,thxx
回頂端
lowbcaca
XXX.XXX.161.249

發表發表於: Thu Mar 12, 2015 12:11 pm

可以pm d資料比我嗎?
thank you!!
回頂端
Nilomei

發表發表於: Thu Mar 12, 2015 2:16 pm

PM to you all, plz check, thanks Very Happy Very Happy
回頂端
mc1017
XXX.XXX.41.226

發表發表於: Thu Mar 12, 2015 3:07 pm

Nilomei 寫到:
我搵咗佈置好幾個月, 去過幾個婚紗展, 又上咗幾間唔同既佈置公司,
我又唔想自已個婚禮搞到同其他人果D差唔多 (咪得新娘新郎個名唔同囉)

純綷順路上去睇睇…

去到先知佢地真係可以 Tailor Made 你想要既主題,

Please PM the package details, thanks
回頂端
mochixmochi
XXX.XXX.110.229

發表發表於: Thu Mar 12, 2015 7:24 pm

Nilomei 寫到:

純綷順路上去睇睇…

hi 可以PM我嗎
我下年擺酒,,,咩都未搞....好煩Sad

email;;;; mochi0526@gmail.com

thank you so much
回頂端
Nilomei

發表發表於: Sat Mar 14, 2015 1:11 pm

Info sent to you all, pls check, thanks
回頂端