發表主題 回覆文章
WYS
XXX.XXX.249.243

發表發表於: Fri Jan 23, 2015 8:16 pm

廣告贊助 [隱藏]
之前一直煩惱緊去邊度影婚紗相..點知比我喺12月婚紗展搵到間公司做緊$2000 都唔使就有一輯影樓的pre wedding..果陣其實只係抱住個心態"就算影得唔好,都係$2000 o者".. 所以就膽粗粗join 左佢地pre-wedding.... 前兩日終於影完, D staff 好nice,D妝都好o岩我,老公仔仲話認我唔到添,哈哈!! 我依家都考慮緊join 埋佢地big day 化妝,仲比我慳埋試妝費添,嘻嘻~ 間影樓係偏韓式o既,D背景我都幾鍾意.. 唯一唔好o既係佢地喺柴灣, 有點遠, 好在佢地近地鐵站, 而且影樓樓底唔係太高,不過揀相果陣其實好似都唔覺D相有依個問題o既. 所以我同老公都好滿意今次輯pre-wedding.. 佢地近期有個郵輪pre-wedding, 會去曬日本同韓國.. 真係好吸引呀,可以一次過去曬日本同韓國.. 仲可以當黎個pre-honey moon 添 (呵呵)… 等老公公司批埋個假, 我地就決定的了.. 希望老公請到假啦, 我真係好想去呀..
回頂端
CMiuK
XXX.XXX.145.124

發表發表於: Sat Jan 24, 2015 1:31 pm

想問你果間係咪叫Sxxxo xxxe?
回頂端
Vin Vin Chan
XXX.XXX.206.143

發表發表於: Fri Feb 06, 2015 4:37 pm

I want more details, can you pm me or send to my email a2vinegar@yahoo.com.hk
thx thx
回頂端
Vin Vin Chan
XXX.XXX.206.143

發表發表於: Fri Feb 06, 2015 4:37 pm

I want more details, can you pm me or send to my email a2vinegar@yahoo.com.hk
thx thx
回頂端
joeyon
XXX.XXX.186.30

發表發表於: Mon Apr 06, 2015 9:06 pm

$2000包咗啲咩?有幾多張相可以拎番,同埋會唔會有隱藏收費?
回頂端
Karrypy
XXX.XXX.224.77

發表發表於: Tue Apr 07, 2015 4:01 pm

Can u pm me for more details?
回頂端
joeyon
XXX.XXX.186.30

發表發表於: Wed Apr 08, 2015 12:27 am

可以pm我詳細資料嗎?謝謝
回頂端
chutai
XXX.XXX.55.82

發表發表於: Wed Apr 08, 2015 12:36 am

can u pls pm me the details? thx!!
回頂端
vc906
XXX.XXX.252.109

發表發表於: Thu May 07, 2015 5:25 pm

有興趣, 可否告知邊間呢?
Thanks!
回頂端
tinatingting
XXX.XXX.141.60

發表發表於: Mon Jun 29, 2015 3:24 pm

can you PM me the detail????
回頂端