發表主題 回覆文章
Littlerisrism
XXX.XXX.121.204

發表發表於: Mon Dec 29, 2014 12:13 am

廣告贊助 [隱藏]
我的大日子於2014年年中己經完滿舉行。我本身並不是個喜歡經常上網開POST的人,但今次真係想開文章讚下我當日的拍攝隊伍。

本身對攝影并不了解,行過婚展睇過好多公司,但唔同公司既PACKAGE同附加條款令我覺得好亂,加上啲Sales好Hard Sell,所以行完婚展都定唔到搵邊間影相公司。

經朋友介紹一間婚禮服務公司,雖然無係婚展見到,但睇過佢地既FB後有不少相片都岩心水,所以便約見。見面後,佢地無Hard sell,價錢亦後合理,見面過程中亦比左好多婚禮流程上既有用意見,經考慮後就Confirm佢地了。

拍攝當日,基本上我好緊張,所以靠兄弟姐妹去安排,拍攝隊伍亦好細心提醒好多細節,令我覺得好窩心。而且每當有空閒時間,佢地都主動邀請我去影多啲相,所以係拍攝上我並唔需要擔心。而我既大日子都順利完成!當日個腦一片空白都無特別去多謝佢地而家先多謝好似遲左少少哈哈

如果大家有興趣,我可以比佢地資料你地參考,希望可以幫到大家。
回頂端
llhvin
XXX.XXX.67.18

發表發表於: Mon Dec 29, 2014 10:11 pm

can pm me the details? Thanks!
回頂端
sheepivy
XXX.XXX.210.69

發表發表於: Tue Dec 30, 2014 11:26 pm

can pm me the details? Thanks!
回頂端
redcard
XXX.XXX.72.15

發表發表於: Wed Dec 31, 2014 12:29 pm

Can pm me the detail please?
回頂端

發表發表於: Wed Dec 31, 2014 12:48 pm

llhvin 寫到:

Hi sis 巳PM你了
回頂端

發表發表於: Wed Dec 31, 2014 12:49 pm

sheepivy 寫到:

回頂端

發表發表於: Wed Dec 31, 2014 12:49 pm

redcard 寫到:
Can pm me the detail please?

回頂端
Stephaine
XXX.XXX.11.28

發表發表於: Thu Jan 01, 2015 3:27 pm

可以pm我資料嗎? Thanks! ^^
回頂端

發表發表於: Fri Jan 02, 2015 5:39 pm

Stephaine 寫到:
可以pm我資料嗎? Thanks! ^^

Hi sis already PM : )
回頂端
Singb
XXX.XXX.55.38

發表發表於: Sat Jan 03, 2015 5:53 pm

Pls advise detail, thanks a lot
回頂端