發表主題 回覆文章
完美小姐
XXX.XXX.88.220

發表發表於: Thu Oct 04, 2012 5:56 pm

廣告贊助 [隱藏]
好多資料都系esd搵返黎,集結左多位姊妹既資料,我用左好多時間心機揀,令到我婚禮好完美順利。系時候回饋大家,真心分享,希望我既資料可以幫到大家

印帖:
我系婚紗展join呢間帖shop,因為即場join有八折,好抵好吸引。佢地印既帖都好靚,款式又多。加上佢地起貨都好準時,印出黎效果唔錯,整體滿意。

有興趣既姊妹,我可以pm我更多相片同資料俾你地睇。另外,我開左個blog跟大家分享我系呢個婚禮搵到既正野,可以俾大家參考下。有興趣既姊妹,我可以PM你地,各位一齊加油!! Very Happy
回頂端
winse11
XXX.XXX.136.211

發表發表於: Sat Oct 06, 2012 12:47 pm

完美小姐 寫到:
好多資料都系esd搵返黎,集結左多位姊妹既資料,我用左好多時間心機揀,令到我婚禮好完美順利。系時候回饋大家,真心分享,希望我既資料可以幫到大家

印帖:
我系婚紗展join呢間帖shop,因為即場join有八折,好抵好吸引。佢地印既帖都好靚,款式又多。加上佢地起貨都好準時,印出黎效果唔錯,整體滿意。

有興趣既姊妹,我可以pm我更多相片同資料俾你地睇。另外,我開左個blog跟大家分享我系呢個婚禮搵到既正野,可以俾大家參考下。有興趣既姊妹,我可以PM你地,各位一齊加油!! Very Happy

i want info for 請帖, (and your blog), plz pm me for details, thanks ^ ^
回頂端
完美小姐

發表發表於: Tue Oct 09, 2012 4:10 pm

已pm我既相,blog &資料,各位可以check下收唔收到? 希望這些資料可以幫到你地。大家加油! Very Happy
回頂端
winniewhc
XXX.XXX.222.66

發表發表於: Tue Oct 09, 2012 4:52 pm

PLS PM ME, THX
回頂端
陳生 &張小姐
XXX.XXX.110.189

發表發表於: Tue Oct 09, 2012 9:38 pm

Pls send me details,Thx!
E-mail : veronicacheung1980@yahoo.com.hk
回頂端
kikiho12
XXX.XXX.11.211

發表發表於: Wed Oct 10, 2012 3:36 pm

please send me more detail .
email : kikiho12@hotmail.com
thanks Razz
回頂端
完美小姐

發表發表於: Wed Oct 10, 2012 4:52 pm

已pm我既相,blog &資料,各位可以check下收唔收到? 希望這些資料可以幫到你地。大家加油! Very Happy
回頂端
YANSODA
XXX.XXX.253.157

發表發表於: Mon Oct 22, 2012 12:07 pm

Please PM information to me
kayan131@msn.com
回頂端
完美小姐

發表發表於: Mon Oct 22, 2012 3:06 pm

回頂端
CJ Kong
XXX.XXX.184.33

發表發表於: Fri Oct 26, 2012 4:59 pm

Please send me more detail
cjkong001@ovi.com
Thx
回頂端