發表主題 回覆文章
GIGIwong70
XXX.XXX.87.222

發表發表於: Wed Oct 15, 2014 11:44 am

廣告贊助 [隱藏]
就黎結婚,都唔知係唔係因為咁,搞到開始出現脫髮,
我本身又抗拒食藥,都擔心搞到出現內分泌失調,
所以想問下有無其他方法防脫髮.
回頂端
fungfu

發表發表於: Wed Oct 15, 2014 6:46 pm

雖然食藥多數有效防脫髮及可生髮,
但食藥唔多唔少都會影響到身體,所以一d非食藥嘅方法會好d.
回頂端
crazylove

發表發表於: Thu Oct 16, 2014 10:58 am

我自己之前都有脫髮嘅煩惱,之後轉左用50惠嘅洗頭水同精華素,
真係甩少左頭髮,都覺得頭髮健康左好多,
而且都開始生番d新頭髮,樓主可以試下.
回頂端
stayput

發表發表於: Thu Oct 16, 2014 6:26 pm

crazylove 寫到:
我自己之前都有脫髮嘅煩惱,之後轉左用50惠嘅洗頭水同精華素,

我自己都有用呢隻洗頭水,都係貪佢可以令頭髮挺d豐盈d,,
用左一個月度真係好似多左頭髮咁.
回頂端
healthyboy

發表發表於: Fri Oct 17, 2014 10:56 am

我聽朋友講都話50惠有效
回頂端
m_and_m

發表發表於: Fri Oct 17, 2014 6:42 pm

stayput 寫到:
crazylove 寫到:

我自己都有用呢隻洗頭水,都係貪佢可以令頭髮挺d豐盈d,,
用左一個月度真係好似多左頭髮咁.

聽落都好似幾有用咁喎
我都買支俾我媽試下先
回頂端
stayput

發表發表於: Mon Oct 20, 2014 11:55 am

fungfu 寫到:
雖然食藥多數有效防脫髮及可生髮,
但食藥唔多唔少都會影響到身體,所以一d非食藥嘅方法會好d.

絕對認同呀
食藥,特別係西藥,對身體有咩傷害都唔知
都係用上面SIS介紹嘅精華素會好D
回頂端
e時尚
XXX.XXX.190.61

發表發表於: Thu Oct 30, 2014 12:05 pm

找醫生做調理是最好的方法
清楚地與醫生討論
這樣才可以對症下藥

[url=http://www.fabulous-clinic.com/]高雄雷射溶脂[/url]
回頂端
水悅歡
XXX.XXX.186.113

發表發表於: Sat Feb 13, 2016 7:44 pm

我以前都係壓力大脫髮,後尾有去搵ec檢查
之前喺台灣住過一排,搵嘅ec係台北林宜蓉
佢話要由一啲飲食注意,早瞓早起,仲有畀啲葯我
持續一段時間就好了,唔使太過擔心!
回頂端
水悅歡
XXX.XXX.186.113

發表發表於: Sat Feb 13, 2016 7:44 pm

我以前都係壓力大脫髮,後尾有去搵ec檢查
之前喺台灣住過一排,搵嘅ec係台北林宜蓉
佢話要由一啲飲食注意,早瞓早起,仲有畀啲葯我
持續一段時間就好了,唔使太過擔心!
回頂端