發表主題 回覆文章
LAMWAIKI
XXX.XXX.133.208

發表發表於: Sat Jul 19, 2014 12:35 am

廣告贊助 [隱藏]
12/7 去左一個好帶氣派的婚禮,加埋好有音樂水準的樂手們,真的很好。結婚個個是我家姐。可以介紹比各位將要結婚姐妹呀!
而家好多新人都會用LIVE MUSIC 取代播CD,一黎有多D現場氣氛,二黎唔洗甘悶。
之後同佢地傾左好多計,亦順便都了解一下(因本人將準備結婚 :)
係成個婚禮中同賓客都好多互動,及帶動到氣氛。好多GUEST都好中意!
佢地仲好細心甘比D GUEST點唱下,開心下!!
好的音樂真係可以令到個情緒HYPER同埋生息好多!
佢地細心同埋個 SERVICE都好好。之後我家姐想要返佢地D片都肯比,難得!
最重要個價錢唔係想像中天價,都可以就返,不過就睇下咩BUDJET既,大有大做一,細有細攪!
我黎緊都會搵佢地黎玩!
有興趣既姐妹比資料你地
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
回頂端
Airam
XXX.XXX.173.228

發表發表於: Thu Jul 24, 2014 4:31 pm

pls pm me the details, thx so much!!!
回頂端
AlienCanCan
XXX.XXX.95.251

發表發表於: Thu Dec 04, 2014 7:04 pm

可以PM給我contant資料嗎? 感謝!
回頂端
Hi~hihi
XXX.XXX.15.190

發表發表於: Wed Sep 30, 2015 7:48 pm

可email 資料嗎 tammyct80@gmail.com
回頂端
R2
XXX.XXX.108.100

發表發表於: Mon Oct 05, 2015 1:00 am

Please send me the details. Thanks
rainbow213213@gmail.com
回頂端
missb2b
XXX.XXX.44.132

發表發表於: Sun Nov 01, 2015 10:12 pm

plz email for more detail~
heidikit4ever@gmail.com
回頂端
fan515
XXX.XXX.10.96

發表發表於: Wed Nov 18, 2015 9:57 am

Hi can you pm me the details? thanks.

LAMWAIKI 寫到:
12/7 去左一個好帶氣派的婚禮,加埋好有音樂水準的樂手們,真的很好。結婚個個是我家姐。可以介紹比各位將要結婚姐妹呀!
而家好多新人都會用LIVE MUSIC 取代播CD,一黎有多D現場氣氛,二黎唔洗甘悶。
之後同佢地傾左好多計,亦順便都了解一下(因本人將準備結婚 :)
係成個婚禮中同賓客都好多互動,及帶動到氣氛。好多GUEST都好中意!
佢地仲好細心甘比D GUEST點唱下,開心下!!
好的音樂真係可以令到個情緒HYPER同埋生息好多!
佢地細心同埋個 SERVICE都好好。之後我家姐想要返佢地D片都肯比,難得!
最重要個價錢唔係想像中天價,都可以就返,不過就睇下咩BUDJET既,大有大做一,細有細攪!
我黎緊都會搵佢地黎玩!
有興趣既姐妹比資料你地
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
回頂端
jelly77
XXX.XXX.150.26

發表發表於: Wed Dec 16, 2015 9:13 pm

pls pm me the details, thx so much!!!
回頂端
Monte Lam
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Mon May 27, 2019 2:53 pm

thanks for sharing
回頂端