發表主題 回覆文章
tommy_m
XXX.XXX.249.69

發表發表於: Wed Jun 18, 2014 1:30 am

廣告贊助 [隱藏]
年尾就係,同女朋友搵左好耐,想搵間自然啲唔造作既攝影公司,其實係自已唔想擺POSE,擺埋啲古怪POSE,到時結婚點見人 Sad

後來搵到呢個攝影師,一睇個網站就覺得唔錯,啲色好sweet好warm,我同女朋友睇完就都好鐘意,價錢重好抵添!原本budget諗住實過萬,依家過萬都唔使就搞掂,包車包妝,不過裙就自己借~~

其實起初有啲擔心,收得咁平,會唔會將貨就價 ⋯⋯ 不過事實證明我多慮了。拍攝當日攝影師好準時,反而係我地自已遲左半個鐘,勁唔好意思。第一次坐7人車接送,真係幾爽喎,換 衫都可以係車到搞掂埋~~~ 嗰日拍攝好順利,見個攝影師爬高爬低好落力,呢行真係唔易做 ... 俾左好多擺POSE既小貼示,影左無幾耐就開始放鬆到,由朝早到黃昏影足8個鐘,最正係第二日就幾張相preview~~即刻up上 facebook 呃like XDD

後來先知,攝影師哥哥好好,攝影搵外快儲錢結婚,其實我覺得,影到咁靚唔做全職真係浪費左 ...~ 我惟有幫佢叫多幾個friend,祝佢地快啲夢想成真啦!

Very Happy 歡迎PM我,希望大家影到一輯啱心水既婚照啦!

ey-6.jpg  Filesize: 137.25 KB  瀏覽次數: 8630 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
jessy123
XXX.XXX.251.153

發表發表於: Wed Sep 24, 2014 6:21 pm

may i have the detail?
回頂端
tinly124
XXX.XXX.224.126

發表發表於: Sun Sep 28, 2014 1:34 pm

可否PM d資料比我…Thanks! Smile
回頂端
ling@chan
XXX.XXX.195.221

發表發表於: Thu Oct 23, 2014 1:47 pm

could you pls PM the details to me? Thanks
回頂端
Dreamay
XXX.XXX.208.54

發表發表於: Wed Nov 12, 2014 1:15 pm

想要有關資料 , PM Please

Thanks
回頂端
lo lo......
XXX.XXX.247.109

發表發表於: Mon Dec 01, 2014 5:09 pm

Could you pls PM the details to me? Thanks
cutehamsters_bb@hotmail.com
回頂端
EricAnna
XXX.XXX.253.144

發表發表於: Tue Dec 02, 2014 1:54 pm

我想要佢地既資料,唔該您喔~~
回頂端
koea
XXX.XXX.183.155

發表發表於: Wed Jun 03, 2015 3:16 pm

想要資料 , 可否send 作品, 價錢及所包內容到 koeatam@yahoo.com.hk , 謝謝
回頂端
chocodreamer
XXX.XXX.82.194

發表發表於: Mon Jun 15, 2015 9:20 pm

please pm me some info, many thx
回頂端
ching716
XXX.XXX.42.32

發表發表於: Thu Sep 17, 2015 11:06 pm

pm plz
回頂端