發表主題 回覆文章
shunlee
XXX.XXX.213.194

發表發表於: Thu Apr 24, 2014 5:47 pm

廣告贊助 [隱藏]
唔係賣廣告,上年11月頭結婚搵華姨幫手~

最記得係華姨控制時間爭10分鐘就過吉時入到男家 (12:50pm),班姊妹同兄弟玩既時間耐左........事後姊妹講華姨那天"不停催"(呼~好彩)。^^過大禮(我們好堅!9月23日早上9:00八號風球- 天兔 過大禮)、上頭、岀門都係華姨幫手! 到晚上無請華姨 lu ~ 因為親友們乖乖早上蒲頭,我和老公不是大家族。我係做足禮節希望自己將來家庭美滿 ^v^Y

咁耐先分享,因為擺酒後去完渡蜜月就有左BB~ 頭16週是辛苦的成日好疲倦,又想嘔! 8月做媽媽了! 哈哈......

仲有 Smile 記得自己漏左龍鳳餅、花、生果(係上頭時)......有D野係太忙又唔問講完又唔記得 Razz好彩佢有準備。

但! 有一樣野依然記得,上頭兩把子孫尺我 keep 住! 華姨話細屋搬大屋都係靠佢 ,唔好用來打仔喎 ^^

我唔係叫 shun lee(順利) 我係想 "順順利利" 多謝曬華姨!幫我頂住不至於亂七八糟! 哇哈哈 哈 哈...... Razz

自己睇條 Link:
http://www.chineseweddinghk.com/main-service.html Laughing Laughing Laughing

IMG_9233264690554.jpeg  Filesize: 88.31 KB  瀏覽次數: 1469 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: big day!

shunlee 在 Fri Apr 25, 2014 1:02 am 作了第 6 次修改
回頂端
shunlee

發表發表於: Thu Apr 24, 2014 6:20 pm

那天八號風球天兔!

1901834_10152397976202594_4127549368966580585_n.jpg  Filesize: 53.72 KB  瀏覽次數: 1522 次
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
shunlee

發表發表於: Thu Apr 24, 2014 6:23 pm

果時我有D唔好意思......希望大家唔好似我咁......漏咁多野! Razz

10006404_10152397983642594_3802594332894829475_n.jpg  Filesize: 83.35 KB  瀏覽次數: 1520 次
 圖片描述: 果時我有D唔好意思......希望大家唔好似我咁......漏咁多野!
回頂端