發表主題 回覆文章
arwai
XXX.XXX.137.227

發表發表於: Tue Apr 29, 2014 6:46 pm

廣告贊助 [隱藏]
lilolilo 寫到:
有無試過搭遊輪呀?我個陣都係同老公上遊輪玩,好爽,訓醒就有人送早餐入黎房,唔使好似酒店咁要行落去食

好正呀,!!!! 去旅行緊係要放鬆做下spa唔使趕
回頂端
arwai

發表發表於: Tue Apr 29, 2014 6:47 pm

crazylove 寫到:
佢而家仲有一週年couple event叫愛的紀念日,係特別for一週年/十週年同廿五週年既夫妻,你都可以睇下仲有無船位Smile下面個個係船既行程,你可以參考下

http://www.costachina.com/contents/rc/pdf/sc_victoria.pdf

如果25都得既話,我都想請老豆老母一轉 Laughing
等佢地出下海都好 Very Happy
回頂端
little babybaby

發表發表於: Tue Apr 29, 2014 6:50 pm

yoooyo 寫到:
有無人知如果想搭歌詩達黎緊可以係邊度上船呀?!

黎緊呢年睇你去咩行程,
如果維多利亞號就係內地出發囉
回頂端
尋覓夢中人
XXX.XXX.40.129

發表發表於: Sun May 04, 2014 2:02 am

去日本京都丫不如。
回頂端
倫小B
XXX.XXX.181.44

發表發表於: Mon May 05, 2014 4:48 pm

去馬X代夫...我同老婆都好想去...@@''
不過價錢真系要存多D... Razz
回頂端
catsweet18
XXX.XXX.238.116

發表發表於: Thu May 08, 2014 2:06 pm

巴里都係唔錯選擇! 我地都計劃去.... Laughing
回頂端
Ren Ren K
XXX.XXX.171.90

發表發表於: Sun May 11, 2014 9:53 pm

可以考慮希臘,勁浪漫
宜家仲係好適合嘅季節(約5-9月係最佳季節)
回頂端
LM MakeUp
XXX.XXX.215.142

發表發表於: Wed May 14, 2014 12:45 am

關島都唔錯, 又靚又RELAX, 不過唔使去好多日. Very Happy
回頂端
fangfang1234
XXX.XXX.30.119

發表發表於: Fri May 16, 2014 12:12 pm

恭喜曬~~好sweet啊啊~~~~要去度蜜月喇~~
唔知JM有冇聽講台灣有一種旅遊+影婚紗相嘅行程咧,啱好結婚一週年,你可以影下週年相,就當去台灣度蜜月,仲有攝影師同行,幫手留住美好回憶~~而且佢地仲喺全部底片都送翻曬俾我地,又唔使煩揀相。
都有見到其他jm分享去呢間婚紗店嘅經驗:嘩~超級享受:emoji:蜜月婚紗相 in 旅人行館

仲有冇去過呢間婚紗店影嘅jm呀?都可以分享下伽~
回頂端
Mon Chan
XXX.XXX.216.150

發表發表於: Fri May 16, 2014 12:25 pm

Ren Ren K 寫到:
可以考慮希臘,勁浪漫
宜家仲係好適合嘅季節(約5-9月係最佳季節)

希臘5-9月,天氣係點架? 我地都想去呢度呀~
回頂端