發表主題 回覆文章
stayput
XXX.XXX.84.255

發表發表於: Mon Apr 14, 2014 1:50 pm

廣告贊助 [隱藏]
我同老公其實結婚個陣就無特別話去咩蜜月,而家結婚一週年都好想同老公補返一個,話晒都係同老公一次記念,大家有無咩推介呀?
回頂端
lilolilo
XXX.XXX.49.43

發表發表於: Mon Apr 14, 2014 4:53 pm

有無試過搭遊輪呀?我個陣都係同老公上遊輪玩,好爽,訓醒就有人送早餐入黎房,唔使好似酒店咁要行落去食
回頂端
yoooyo
XXX.XXX.49.43

發表發表於: Tue Apr 15, 2014 12:18 pm

我之前搭過歌詩達維多利亞號,就係香港出發,去三亞同下龍灣,不過聽講佢而家主要唔係香港出發,而係上海Smile
回頂端
crazylove
XXX.XXX.240.5

發表發表於: Tue Apr 15, 2014 5:13 pm

佢而家仲有一週年couple event叫愛的紀念日,係特別for一週年/十週年同廿五週年既夫妻,你都可以睇下仲有無船位Smile下面個個係船既行程,你可以參考下

http://www.costachina.com/contents/rc/pdf/sc_victoria.pdf
回頂端
zerobaby
XXX.XXX.62.126

發表發表於: Tue Apr 15, 2014 5:43 pm

ho sweet sweet ah Embarassed can have a celeb honeymoon after gum long long time
回頂端
lulutam1984
XXX.XXX.177.107

發表發表於: Mon Apr 21, 2014 5:09 pm

蜜月既野真係黎多幾次都唔覺小呀~你地好恩愛呀
回頂端
chuchu56
XXX.XXX.160.253

發表發表於: Tue Apr 22, 2014 8:05 pm

lulutam1984 寫到:
蜜月既野真係黎多幾次都唔覺小呀~你地好恩愛呀

我都覺呀,最衰個死佬唔鍾意去旅行 Mad
回頂端
dickson2
XXX.XXX.244.63

發表發表於: Tue Apr 22, 2014 9:21 pm

lilolilo 寫到:
有無試過搭遊輪呀?我個陣都係同老公上遊輪玩,好爽,訓醒就有人送早餐入黎房,唔使好似酒店咁要行落去食

咁咪好似大帝咁 Laughing
回頂端
wendell
XXX.XXX.31.22

發表發表於: Thu Apr 24, 2014 9:20 am

度蜜月嘅話 我覺得台灣系一個唔錯嘅選擇!我f就系咁,事後先唸住honeymoon,跟住就搵資料,可以參加宜家系台灣好流行嘅旅遊攝影行~~~咩專車接送,專人嘅攝影導遊~帶你去到邊就幫你影到邊~勁好玩!聽我f話最有名嘅就得一間,旅人x館....都推薦卑sis啦
回頂端
yoooyo
XXX.XXX.137.227

發表發表於: Tue Apr 29, 2014 5:54 pm

有無人知如果想搭歌詩達黎緊可以係邊度上船呀?!
回頂端