發表主題 回覆文章
sweetybaby
XXX.XXX.238.166

發表發表於: Fri Feb 28, 2014 8:33 pm

廣告贊助 [隱藏]
經過差不多半年research,終於找到我最滿意既既 THE ONE 啦~

之前係wedding magazine睇到佢被選為樓上鋪名店推介
再睇埋佢FACEBOOK 見到佢地D衫好靚唔似出面果d copy款咁...
諗住係時候要行動, 朋友15年3月結婚都已經action左. 我12月仲懶懶行.

上到去, 哈~ 果然無簡錯. 我似為自己去左勁中環 =.=
作間shop都好有tast, 好elegant, 好like!!!
最緊要, 我發覺出面同一件衫, 幾間鋪都有, 即係commen啦~ dislike!!!
又或者由內地買回來, 質素唔洗多講, 你比個幾百蚊租一件我都唔想要

同埋我多結左婚既朋友話, 通常你簡乜, 佢就話要upgrade, 即係package既價錢根本就係假既, 好驚最後會out budget.

之前已經有朋友推介過, 話佢地service好好, 所以book左上去試~
上到去好舒服, 而且可以free trial 3年, 唔洗比錢試架
d衫超新, 好乾淨, 試左3年, 其實都諗住join, 另外有一件都好想試.
佢地好好, 都比埋試埋, 真係好好. 完全唔黑面. 好好傾~

個staff remind我, 因為公司無分grading, 所以叫我想hold既hold左先~
可以到時再轉. 因為佢地每個月都會返貨衫架~ 超讚!!!

最尾, 我join左1件褂, 3件晚裝, 1件婚紗, 男禮2套~
一次過搞掂曬~

佢地老實, 服務又好, 價錢又唔貴, 可以話抵黎形容
同埋佢地有埋化妝, 大妗, 攝影果d, 除左價錢之外, 佢地真係好專業~
我真係搵唔到一個reject既理由~
share with 而家一頭煙既sisters~~~
回頂端
yee1225
XXX.XXX.7.140

發表發表於: Mon Mar 03, 2014 1:18 pm

請問婚紗租借套餐收費如何?  
包幾套?
有相可以分享下嗎?
yee1225107@yahoo.com.hk
回頂端
yee1225
XXX.XXX.7.140

發表發表於: Mon Mar 03, 2014 1:18 pm

請問婚紗租借套餐收費如何?  
包幾套?
有相可以分享下嗎?
yee1225107@yahoo.com.hk
回頂端
rosehoney

發表發表於: Mon Mar 03, 2014 2:21 pm

pm me~
回頂端
T.Chan
XXX.XXX.88.210

發表發表於: Mon Mar 03, 2014 4:24 pm

Would u please me the details? thanks Smile
回頂端
chingym
XXX.XXX.150.193

發表發表於: Mon Mar 03, 2014 4:54 pm

Could you please pm the shop details and package for reference?
fionching@gmail.com
thx
回頂端
mushroom47
XXX.XXX.222.94

發表發表於: Thu Mar 06, 2014 1:52 pm

Can you pm me the details?Tks!
回頂端
sasabear

發表發表於: Thu Mar 06, 2014 2:52 pm

岩岩send曬啦~ 快d check下
回頂端
kikidslyt
XXX.XXX.91.5

發表發表於: Thu Mar 06, 2014 4:52 pm

麻煩你pm d 資料比我,thank you!
回頂端
kwan0817
XXX.XXX.202.249

發表發表於: Thu Mar 06, 2014 8:21 pm

pls pm/email (kwan__kwan@hotmail.com) for more information, thx
回頂端