發表主題 回覆文章
wingwingsiu
XXX.XXX.49.86

發表發表於: Thu Feb 27, 2014 3:30 pm

廣告贊助 [隱藏]
要做佈置既姊妹我有間好Good既公司想介紹比大家!

近哩幾個月開始搵佈置公司,大大話話我都傾過5,6間,但好多個報價都over butget。
是關我個人有D心大心細,價錢要平之餘,我想要D有Design既靚靚backdrop.
有的公司質數雖然達標但係太貴啦.....
後來朋友介紹左佢結婚用既果間佈置公司比我,好驚喜!

見面後的感受:
幾老實,有解釋我個場的大小位置等比我聽,
話我個stage兩邊會有Screen降落哩,所以有D款唔做得

再睇埋佢地D相今我覺得有信心,D款好靚!有好多款式!
有比意見,而最緊要係有聽我的意見,
我提出要求要有Hallo Kitty,佢話可加上去,

Printing backdrop都係6千幾,
有receiption枱, 油畫架,蛋糕枱,枱花
所以我Join 左個 package,依加傾緊加candy corner

評語: Good!我就係要哩種又平又靚,值得推薦!
有興趣就PM比你地
回頂端
MayMay_Lee
XXX.XXX.49.86

發表發表於: Mon Mar 03, 2014 3:23 pm

HI,我想要知料,可以PM比我嗎?
Thank You!
回頂端
Panpanlau
XXX.XXX.84.92

發表發表於: Mon Mar 03, 2014 11:16 pm

can you send me the details?

my e-mail: lauwaipan@gmail.com

thx
回頂端
Suzan
XXX.XXX.157.162

發表發表於: Tue Mar 04, 2014 2:36 pm

Please PM me!! Thanks!!!

susan.ann.lau7@gmail.com
回頂端
yenn,LY
XXX.XXX.79.157

發表發表於: Thu Mar 06, 2014 12:55 pm

pm pls!thank Embarassed
回頂端
wingwingsiu
XXX.XXX.185.205

發表發表於: Wed Mar 12, 2014 9:35 pm

Send左啦,希望幫到你地!
回頂端
kakayk
XXX.XXX.101.55

發表發表於: Wed Mar 12, 2014 11:27 pm

Can you PM the information to me? thanks!
回頂端
rabbit_127
XXX.XXX.49.129

發表發表於: Sun Mar 23, 2014 12:51 am

Can you send me more detail?
Thanks
e-mail:sonia.lai.27@gmail.com
回頂端
wingwingsiu
XXX.XXX.185.205

發表發表於: Mon Mar 24, 2014 10:23 pm

Send左啦,希望幫到你地!
回頂端
kwokkwok
XXX.XXX.124.176

發表發表於: Mon Mar 24, 2014 11:46 pm

Plz pm
Many Thanks
回頂端