發表主題 回覆文章
noother
XXX.XXX.119.29

發表發表於: Fri Feb 07, 2014 7:06 pm

廣告贊助 [隱藏]
我地冇太多時間準備婚禮,only行左2次婚紗展,係esdlife度睇下大家d comment。係婚紗展太多公間睇到都唔知邊間打邊間。根住係esdlife睇到關於某公司post,覺得價錢唔貴8xxx,包好多野,咁就諗住去金都搵呢間公司了解下啦,傾完本身想走,但佢又送好多野又減錢咁,就係咁我地決定用呢間係金都所謂的大公司!因為我地的草率,結果...換來一肚氣。明知我地婚期急,婚前2個月都冇人聯絡我地開會,唔緊要!我主動話開會囉!同我地開會個攝影師叫a,講明係幫我地影,點知之後有人打黎,話再開多次會,我問點解,佢話係要開2次會,係最後confirm。結果同我開會個攝影師係第2個人叫b,我問點解唔係a攝影師,佢地解釋a 攝影師最近身體成日唔舒服,為保險換人喎!a攝影師同我開會有寫低我地d行程,結果b攝影師2手空空同我地開會!我唔明點解同公司可以冇交接?!我地問問下發覺唔對路,好明顯係大話,開始擔心d相的質數。本身想同佢地理論要退錢,可惜…唯有照用b攝影師!返到屋企找係esdlife直接打呢間公司個d,原來有好多舊post係寫呢間公司唔好… Confused Evil or Very Mad
所以我地決定係有限時間內找另一間,今次唔再亂黎,主攻d朋友用過的!最後我決定用一間唔太出名的公司。之前我做姐妹時,朋友有用過,相係好靚,成日好多野,好多細節成個攝影團隊都可以照顧到。唯一係價錢要15xxx,total 5個工作人員,都係全包,仲有2條早拍晚播。雖則唔係平,不過起碼係我朋友當日個個攝影師幫我影,有一定保證。

去到我結婚當日,2間公司對比就大囉!金都個間公司好多野我都唔想講,only一樣遲到已經係死罪啦!足足遲左半個鐘先到!擇晒時辰出門,唔通我要等你?好在我有請多另外一組人姐!之後就係條早拍晚播,先係播左貴個間公司,再播金都個間,大家都係影同一樣嘅野,但係分別真係好大!唔係我咁覺得,好多朋友就話中意貴個間公司的!

唉,大家真係要小心揀!唔好貪平同耳仔軟!pre-wedding 可以影完再影,但結婚當日真係…!好在我有book多另外一間,貴係貴,但都值!唔係真係後悔!如果大家有興趣貴個間公司,我可以俾資料大家。基本上我唔多係esdlife post野,不過真係想提提大家,小心揀呀!

noother 在 Fri Apr 18, 2014 2:22 pm 作了第 1 次修改
回頂端
stepdolly
XXX.XXX.88.138

發表發表於: Thu Feb 20, 2014 1:45 pm

Hello,

can you send me the details for the expensive one? PM please.

Stephanie
回頂端
noother

發表發表於: Wed Mar 05, 2014 1:18 pm

stepdolly 寫到:
Hello,

can you send me the details for the expensive one? PM please.

Stephanie

hey stepdolly
already pm you!plz check.
回頂端
angie221
XXX.XXX.64.1

發表發表於: Tue Mar 11, 2014 6:51 pm

Please give me the details

Thx
回頂端
LY20150623
XXX.XXX.73.66

發表發表於: Tue Mar 11, 2014 9:58 pm

我都想知差是那間和好的是那間?!
煩請email 比我,謝謝^^
yeunglaiyi2003@yahoo.com.hk
回頂端
noother

發表發表於: Fri Apr 18, 2014 2:21 pm

唔好意思,好耐冇上來,現在先覆大家
回頂端
easthi

發表發表於: Fri Apr 18, 2014 2:39 pm

please send me more details. thanks~
回頂端
AAKK
XXX.XXX.59.218

發表發表於: Sun Apr 20, 2014 5:43 pm

可否e-mail 好同差的公司資料比我
hedihedi2@yahoo.com.hk
回頂端
hebelam
XXX.XXX.47.39

發表發表於: Tue Apr 22, 2014 2:38 am

你好,請問可否把兩間公司的資料給我?
e-mail: hebe_lhm@yahoo.com.hk
Thanks

Hebe Lam
回頂端
shanhiro
XXX.XXX.106.27

發表發表於: Sun Apr 27, 2014 11:27 pm

請問可唔可以pm兩間公司資料俾我?唔該你丫
回頂端