發表主題 回覆文章
cococoffee
XXX.XXX.156.153

發表發表於: Tue Oct 01, 2013 11:16 am

廣告贊助 [隱藏]
其實之前上網, expo, 朋友介紹, 都睇咗好多, 多到都唔知點簡, 後來我係 facebook見到呢個化妝師既作品, 覺得好靚, 而且仲有朋友用過, 所以就去問價...起初佢無期, 所以都放棄咗, 後來因為又另一個新娘子改期, 又有番希望, 所以都係打算去試!

她的工作室很舒服, 首先化妝師同我傾咗我的style, 有咩會好睇唔好睇, 我都準備咗d reference, 傾咗之後, 我哋就開始試妝啦!

第一個係褂既造型, 佢話而家佢地做緊promo, 所以試妝可以免費試高清噴槍, yeah!!! 然之後話咁快, 褂既造型完成啦! 比我想像中的還要sharp, 跟住佢俾咗個紅色cushion我拼上身, 真係好似著咗褂既出嫁的感覺! 而且影出來真係perfect! 很喜歡佢set既褂, 超靚呢! 很有紋里, 很detail, 但不over~~~

第二個試咗個晚裝look, 迎賓既造型, 因為我哋傾過呢個時間影最多相, 所以想俾朋友一個好靚好sharp好fashion既感覺! 所以佢幫我設計咗一個前面超有睇頭既造型(後面都好靚), 好wow呢! (當然我係時候要返屋企多d練笑 hehe)

因為之前有2個朋友用過 (後來發現), 所以我同我朋友一樣, book咗佢地big day, pre-wedding, 同姊妹化妝呢!

ps. 原來仲有一個朋友之前都揾咗annual dinner 化 party妝!

世事往往都係咁...唔揾都唔知! Very Happy

呢兩個係我最近最鐘意既造型 Cool

cococoffee 在 Fri Nov 21, 2014 3:58 pm 作了第 10 次修改
回頂端
Ryomi
XXX.XXX.142.174

發表發表於: Wed Oct 02, 2013 2:31 pm

can you pls PM me..thx Very Happy
回頂端
cococoffee
XXX.XXX.156.147

發表發表於: Thu Oct 03, 2013 11:47 am

Ryomi, pm u la Wink
回頂端
Kit ee
XXX.XXX.142.122

發表發表於: Thu Oct 03, 2013 4:48 pm

Please send more information to me, thanks !!!
Email : kitlee@live.hk
回頂端
cococoffee
XXX.XXX.69.7

發表發表於: Fri Oct 04, 2013 12:32 pm

Kit ee, just sent you the details la Wink
回頂端
Winyeung
XXX.XXX.207.10

發表發表於: Fri Oct 04, 2013 3:02 pm

May I have more information, thanks.
Yeunglainai@yahoo.com.hk
回頂端
cococoffee
XXX.XXX.69.221

發表發表於: Thu Oct 10, 2013 10:40 am

Winyeung, just email you the details la, pls check Wink
回頂端
chungchi
XXX.XXX.71.222

發表發表於: Sat Oct 12, 2013 9:43 am

Could you send me the details? Thank you!
lamchungchi105@yahoo.com.hk
回頂端
florencece
XXX.XXX.130.251

發表發表於: Thu Oct 17, 2013 1:34 pm

plz pm
回頂端
Sing Yeung
XXX.XXX.47.190

發表發表於: Sat Oct 19, 2013 3:09 am

Pls pm detail thx a lot
回頂端