發表主題 回覆文章
MAY8282
XXX.XXX.44.244

發表發表於: Wed Sep 25, 2013 12:04 am

廣告贊助 [隱藏]
有間網上花店,質數唔錯,服務態度又好,花藝師設計又靚又有心思,鮮花又靚又襟,絲花設計特別,老闆真係好好人呀,因為我會有拋花球祝福下姊妹,老闆特別做多個花球(鮮花)送比我用黎拋花球用呀~~ 超開心呀,我本來用訂左一套花球出門晚宴用,老闆話個花球好靚而且好襯我,所以唔捨得用黎掟,送左一個花球比我掟,真除係非常之多謝楊小姐,其實兩個花球都好靚

MAY8282 在 Thu Jan 21, 2016 4:42 pm 作了第 2 次修改
回頂端
MAY8282
XXX.XXX.236.59

發表發表於: Mon Sep 30, 2013 9:22 pm

如有興趣可留言PM 或留EMAIL

16-01-18-13-53-49-176_deco.jpg  Filesize: 110.59 KB  瀏覽次數: 3082 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
12289643.jpg  Filesize: 36.22 KB  瀏覽次數: 3085 次
10441919_.jpg  Filesize: 97.61 KB  瀏覽次數: 5339 次

MAY8282 在 Thu Jan 21, 2016 4:41 pm 作了第 5 次修改
回頂端
karankaran
XXX.XXX.111.169

發表發表於: Wed Oct 23, 2013 11:53 pm

想知道呢,麻煩電郵給我丫,謝謝。
likaranhime@yahoo.com.hk
回頂端
Jessica125hk
XXX.XXX.247.153

發表發表於: Wed Nov 06, 2013 4:02 pm

Please send me the info. Thanks
jessica125hk@yahoo.com.hk
回頂端
Kai Yan Cheng
XXX.XXX.151.122

發表發表於: Mon Nov 18, 2013 10:43 pm

May you send me the info?
luf_yan@hotmail.com

Thanks,
Yan
回頂端
THY1982
XXX.XXX.72.40

發表發表於: Tue Nov 19, 2013 9:43 am

MAY8282 寫到:
有間網上花店,質數唔錯,服務態度又好,花藝師設計又靚又有心思,鮮花又靚又襟,絲花設計特別,老闆真係好好人呀,因為我會有拋花球祝福下姊妹,老闆特別做多個花球(鮮花)送比我用黎拋花球用呀~~ 超開心呀,我本來用訂左一套花球出門晚宴用,老闆話個花球好靚而且好襯我,所以唔捨得用黎掟,送左一個花球比我掟,真除係非常之多謝楊小姐,其實兩個花球都好靚

可唔可以PM 啲資料同contact 我?
回頂端
MAY8282
XXX.XXX.120.190

發表發表於: Sat Mar 15, 2014 12:36 pm

HIHI, Please check email
回頂端
wing kei
XXX.XXX.157.124

發表發表於: Mon Mar 24, 2014 6:20 am

有興趣, email :wingkei1980@gmail.com
回頂端
Ruby Lai
XXX.XXX.94.219

發表發表於: Wed Apr 09, 2014 12:02 am

can u pls pm me?
ruby_bi1112@yahoo.com.hk
回頂端
Toby.H
XXX.XXX.100.206

發表發表於: Wed Apr 09, 2014 12:14 am

Pls PM, thanks !
tobyhung@outlook.com
回頂端