發表主題 回覆文章
nice.nice1982.1984
XXX.XXX.236.131

發表發表於: Mon Sep 23, 2013 7:15 pm

廣告贊助 [隱藏]
大日子就到皮膚唔太好 Confused 係我最煩惱之制在我朋友fb見到佢like 間美容院,之後入去睇睇係d小型美容店又係旺角入小小嘅大角咀即管去試試啦!估唔到有意外驚喜,一去到先飲杯花茶,之後美容師問我主要想改善乜嘢,我話我毛孔好大可以收小嗎?佢就答我妳勤力的話一定可以改善到 Very Happy ,然後佢就話開始幫我進行療程啦,成個過程美容師只是開頭話比我知療程做d乜,跟住佢就無乜出聲,我就當然好好咁享受啦!
超讚嘅係針清完不太紅又乾淨,按摩面超舒服令我勁好瞓吖,最後仲有按肩頸好正超有水準完全feel到佢唔係求其按係按到我d筋,我以前去做團購個d簡直係唔會有呢d服務,仲要佢做完療程之後唸住會被勁sale,但佢只是同我講同妳講下之後來做點計同埋妳做幾多次毛孔洞可以變返細,我當時心唸有無咁容易放我走吖,我話回家想想先,佢就好快答我好吖妳有時間再約!跟住我就回家,但回家洗面時發現皮膚真的滑咗喎,
個刻我就決定去呢間美容店做facial啦!我到而家已經做了5次啦,我d洞穴真的小了好多,所以上來分享下,等sis 們有得參考下,我覺得而家大多數美容院好hard sales 自己又唔like 比人煩,所以揀到心中至愛真係要分享下 Laughing
回頂端
熙.
XXX.XXX.29.134

發表發表於: Wed Sep 25, 2013 11:49 am

我覺得應該系你心理作用多啲
毛孔呢樣野大咗嘅話
除非醫美
否則靠護膚品,面膜之類嘅產品根本冇可能縮細~
不過你自己覺得有用嘅話
外人都講唔到咩
回頂端
nice.nice1982.1984
XXX.XXX.238.93

發表發表於: Thu Sep 26, 2013 2:54 am

好好笑 Rolling Eyes Rolling Eyes
回頂端
chu0612
XXX.XXX.215.188

發表發表於: Fri Oct 25, 2013 1:40 pm

Razz Razz Razz
回頂端
ngqq
XXX.XXX.92.83

發表發表於: Tue Jan 21, 2014 2:45 pm

good Very Happy Smile
回頂端
lulutam1984
XXX.XXX.117.26

發表發表於: Sat May 03, 2014 1:35 am

恭喜噹可以做靚把新娘子
回頂端