發表主題 回覆文章
灰灰要結婚鳥
XXX.XXX.5.114

發表發表於: Sat Sep 07, 2013 2:04 pm

廣告贊助 [隱藏]
是咁的,參加一個朋友係ritz carlton 嘅婚禮 ~

入到去個 Ballroom, 感覺唔錯 ~~ 幾舒服~~特別係啲音樂幾好聽,仲以為係酒店播 ~ 點知望真 d 原來係有隊 Live Band ~

我同男朋友都好想搵 Live Music, 呢次終於比我搵到啦 ~ 菲籍嘅 Musicians 玩得好放﹗去到敬酒呢 d 高潮位仲唱埋 Lady Gaga tim~ 真係正啊 !! 連家下好紅嘅MC阿 Bob 都讚啊 ~

(呵呵~ 當然我已經拎左佢地嘅 Contact 啦)
Laughing
回頂端
最享受坐長途巴的人
XXX.XXX.207.3

發表發表於: Sat Sep 07, 2013 5:46 pm

我想問下你所指既菲律賓人是玩jazz band嗎? 如果係,我好有興趣喎。我打算我個婚禮有啲live music,不過未決定豎琴定jazz band好,我見朋友婚禮用豎琴,感覺又好似幾grand咁, 但係jazz band就唔洗安排其他環節,起碼可以聽人唱下歌,唔怕悶親啲朋友,苦惱中……

你知唔知你嗰間有冇豎琴演奏架? 可以留他們的contact俾我嗎? 謝謝!
回頂端
灰灰要結婚鳥
XXX.XXX.5.124

發表發表於: Sat Sep 07, 2013 6:15 pm

最享受坐長途巴的人 寫到:
我想問下你所指既菲律賓人是玩jazz band嗎? 如果係,我好有興趣喎。我打算我個婚禮有啲live music,不過未決定豎琴定jazz band好,我見朋友婚禮用豎琴,感覺又好似幾grand咁, 但係jazz band就唔洗安排其他環節,起碼可以聽人唱下歌,唔怕悶親啲朋友,苦惱中……

你知唔知你嗰間有冇豎琴演奏架? 可以留他們的contact俾我嗎? 謝謝!

已PM Contact 比你
回頂端
ChungWingWing

發表發表於: Sat Sep 07, 2013 8:21 pm

我都好想搵菲律賓人嘅 Live Band 啊 ! 老爺奶奶又鍾意唱歌, 可唔可以 PM d 資料比我啊
回頂端
最享受坐長途巴的人
XXX.XXX.105.135

發表發表於: Sat Sep 07, 2013 9:00 pm

Thank you very much!!
回頂端
最享受坐長途巴的人
XXX.XXX.105.135

發表發表於: Sat Sep 07, 2013 9:01 pm

回頂端
灰灰要結婚鳥

發表發表於: Sat Sep 07, 2013 9:09 pm

ChungWingWing 寫到:
我都好想搵菲律賓人嘅 Live Band 啊 ! 老爺奶奶又鍾意唱歌, 可唔可以 PM d 資料比我啊

係啊! 佢地真係玩得好放啊 ! 已 PM 比你啊 ~
回頂端
YxY
XXX.XXX.21.73

發表發表於: Tue Sep 24, 2013 12:12 am

你好呀! 我都想要資料呀....介唔介意pm 我?
回頂端
YYML
XXX.XXX.45.46

發表發表於: Thu Sep 26, 2013 7:53 pm

灰灰要結婚鳥 寫到:
是咁的,參加一個朋友係ritz carlton 嘅婚禮 ~

入到去個 Ballroom, 感覺唔錯 ~~ 幾舒服~~特別係啲音樂幾好聽,仲以為係酒店播 ~ 點知望真 d 原來係有隊 Live Band ~

我同男朋友都好想搵 Live Music, 呢次終於比我搵到啦 ~ 菲籍嘅 Musicians 玩得好放﹗去到敬酒呢 d 高潮位仲唱埋 Lady Gaga tim~ 真係正啊 !! 連家下好紅嘅MC阿 Bob 都讚啊 ~

(呵呵~ 當然我已經拎左佢地嘅 Contact 啦)
Laughing

Hello, could you please send me the information of this band??

margaretyylee@gmail.com

回頂端
angusckh
XXX.XXX.154.130

發表發表於: Fri Sep 27, 2013 3:17 pm

Please email the contact for me : angusckh@hotmail.com
回頂端