發表主題 回覆文章
Hai Ting L
XXX.XXX.139.12

發表發表於: Sat Jul 06, 2013 7:19 pm

廣告贊助 [隱藏]
出年2月婚期,上個月係中環、尖沙咀同觀塘試過幾間都未揸定主意,後尾係討論區搵到依間係觀塘ge樓上婚紗店,於是琴晚放工之後就約左同朋友一齊去觀塘走多轉。
上到去之後感覺比想像中新淨同都幾靚〜 於是即刻揀左4件唔同style ge婚紗同3款晚裝試(個老闆娘幾好,話試幾多都無問題,所以起初都有d唔好意思Razz)
其實上佢地fb睇過心目中已經諗定左d款,所以試左四條都係大拖尾,其中有兩件即時已經好鍾意,另外兩件韓國款ge雖然係靚但太蝦人著喇><。。之後試埋個3件晚裝,其中有件係中環之前都見過,所以都覺得幾好,不過就係款式唔太多,佢地話陸續會有新衫返。。試晒之後我男朋友話都覺得唔錯,而且宜家仲有7折,計過都抵,同埋最緊要係佢地好好,可以比我落住3件package ge訂金同hold4個款先〜等遲d佢地話再會有批韓國返ge新衫同男裝返晒之後,我可以再升級上去都計返折比我〜 ^^
最後我見佢地d姊妹裙同出面ge唔同,幾特別,而且宜家度第訂造都係$280件,諗住下個月去睇新貨時順便訂埋呢〜
呀。。臨走時佢地仲送左份小禮物比我〜係韓國面模呢〜 諗諗下回禮都可以咁做〜 XD
回頂端
kwan521
XXX.XXX.164.96

發表發表於: Mon Jul 08, 2013 11:55 pm

pls send me the details...thx
c*_cheung@hotmail.com
回頂端
beemiu
XXX.XXX.163.67

發表發表於: Tue Jul 09, 2013 12:17 am

Can you send me info? beemiu26@yahoo.com.hk
回頂端
cda
XXX.XXX.215.210

發表發表於: Tue Jul 09, 2013 3:24 pm

pls send the detail to me:
seedalo515@hotmail.com
回頂端
coolala1016
XXX.XXX.238.22

發表發表於: Tue Jul 09, 2013 4:55 pm

please PM me the details~ thanks so much~
yingtin1014@gmail.com
回頂端
Amy Cheong
XXX.XXX.72.188

發表發表於: Wed Jul 10, 2013 10:35 am

Would you please send me the details, thanks!
cheong_amy@yahoo.com.hk
回頂端
B.LP
XXX.XXX.243.75

發表發表於: Wed Jul 10, 2013 11:13 am

hi, please pm the details. thanks.
回頂端
chungchung_vtwc
XXX.XXX.3.8

發表發表於: Wed Jul 10, 2013 1:07 pm

Please give me more details, thanks.
vivian_tamwc@yahoo.com.hk
回頂端
How ying
XXX.XXX.79.7

發表發表於: Wed Jul 10, 2013 3:55 pm

Pls send me the details ;)
howyingphoebe@gmail.com
回頂端
How ying
XXX.XXX.79.7

發表發表於: Wed Jul 10, 2013 3:57 pm

Pls pm me ;)
howyingphoebe@gmail.com

Thx!
回頂端