發表主題 回覆文章
Kel~
XXX.XXX.236.108

發表發表於: Sun Jun 30, 2013 2:49 pm

廣告贊助 [隱藏]
真係出外靠朋友, 好彩多口問句先慳返一筆兼買到粒靚石.
再對返舖頭D價先知咩叫真係食水深...

係呢到受惠咁多終於有機會到我Share返d野比大家,
話說同幾個老死飲野, 傾開煩緊訂造隻訂婚既野, 原來我fd識人, 比左個電話我第日whatspp問.
成件事好快手,由簡石, design, confirm到比錢同鑲埋拎貨都係3個幾禮拜, 一個月都唔洗. 可能因為個designer一講就明我地要咩, 改少少就ok晒.

至於幾錢, 本身個價已經平出面一大截, 佢話朋友介紹係個design fee仲比多個discount, 真係有d唔好意思, 不過有得平梗係照要啦 Smile

我同身邊d人講, 佢地都仲係好似只係信大舖咁, 當然大舖有大舖既好, 不過貴成咁多仲要唔係好靚, 真係唔係簡唔落. 其實我覺得有晒GIA cert, 同搵間信得過既都已經夠晒保證la. 所以如果各位兄弟(當然姊妹都得啦 Wink )要買戒指結婚既, 記得做足功課唔好買錯貴野同問下死黨有冇識人有平喇 Surprised

Ps: 真係唔係搏宣傳(你當係都好啦 Cool , 人地平咁多比我當比返d word of mouth la~), 名就唔係到開喇, 不過有興趣當格個價可以pm我問既, 當開心share姐 Wink 祝老闆好生意同各位買到又平又靚既戒指

IMG-20130629-WA0001.jpg  Filesize: 35.14 KB  瀏覽次數: 14625 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: share埋戒指主人隻手比你地睇XD
回頂端
Rufusma
XXX.XXX.106.217

發表發表於: Wed Jul 31, 2013 10:39 pm

Could you please kindly email info to karman_l@hotmail.com (l is L) and how much u bought your ring? Thank you!
回頂端
ZSWE
XXX.XXX.224.81

發表發表於: Thu Aug 01, 2013 10:28 am

可否俾資料我..THX
回頂端
Kel~
XXX.XXX.234.48

發表發表於: Sat Aug 03, 2013 9:11 pm

PM左資料 Smile
希望幫到你手買到好野
回頂端
potatoling
XXX.XXX.51.151

發表發表於: Thu Oct 17, 2013 1:59 am

可唔可以PM我?

hfpotatoling@yahoo.com.hk
回頂端
Tong2013
XXX.XXX.56.200

發表發表於: Thu Oct 31, 2013 7:39 am

Pls pm me, thx

tongyungchi@yahoo.com
回頂端
Woody Tsang
XXX.XXX.245.169

發表發表於: Thu Nov 14, 2013 11:22 pm

Pls pm me, thx

keikei0920@yahoo.com.hk

THXTHX
回頂端
Kel~
XXX.XXX.232.10

發表發表於: Sat Nov 16, 2013 10:27 am

Send jor Cool
hope they can help~
回頂端
kinm
XXX.XXX.209.182

發表發表於: Sun Nov 17, 2013 12:54 am

can you send me detail ? hkmtk209@hotmail.com
回頂端
QQ_babe
XXX.XXX.67.196

發表發表於: Thu Nov 21, 2013 3:27 pm

hi can u pm me, thx~ Laughing
回頂端