發表主題 回覆文章
Mrs Y
XXX.XXX.55.198

發表發表於: Sun Jun 16, 2013 12:55 am

廣告贊助 [隱藏]
結婚前上網係咁搵,又去過婚展,一係就太貴,一樣樣野計錢!
一係問都唔問我同老公想要咩就迫我落訂 Twisted Evil
之後係上網無意中搵到一間deco公司,見到d相好靚,價錢又ok
之後約左出黎傾,佢地好細心咁去了解我同老公鐘意咩
佢地知道我鐘意花,就設計左個花場比我
我覺得佢地好用心,見完個design已經好鐘意
婚禮個日我真係好有驚喜呀!!真係好靚好鐘意,令個場高貴左好多呀
真係好多謝佢地,服務好好 又細心
我見佢地個網頁又好多唔同既design ,都好好呀
最重要唔會一樣樣收錢 ,一個價錢包哂所有野
好想推介比大家!我d姊妹都話結婚要搵佢地 Razz

應網友要求,加左D相 Embarassed Embarassed

1002427_10151691485445928_1315612200_n.jpg  Filesize: 65.49 KB  瀏覽次數: 28038 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
IMG_2039.JPG  Filesize: 77.54 KB  瀏覽次數: 28038 次
IMG_2041.jpg  Filesize: 209.19 KB  瀏覽次數: 28301 次

Mrs Y 在 Wed Jun 19, 2013 11:15 pm 作了第 3 次修改
回頂端
sher_b
XXX.XXX.42.147

發表發表於: Sun Jun 16, 2013 1:30 am

可以PM資料給我嗎?
請問包唔包RECEPTION TABLE?同埋花場有得揀顏色嗎?
THANKS Very Happy
回頂端
Mrs Y

發表發表於: Sun Jun 16, 2013 1:38 am

PM 左了!希望幫到你
包RECEPTION TABLE ,其實好多野都包
重整左個好靚既candy bar
其實咩色都得,個design 可以改到滿意為止
出左幾個design 比我同老公選擇
Laughing
回頂端
sher_b
XXX.XXX.42.147

發表發表於: Sun Jun 16, 2013 1:48 am

Mrs Y 寫到:
PM 左了!希望幫到你
包RECEPTION TABLE ,其實好多野都包
重整左個好靚既candy bar
其實咩色都得,個design 可以改到滿意為止
出左幾個design 比我同老公選擇
Laughing

Thanks a lot! Laughing
回頂端
candycandycandy
XXX.XXX.91.128

發表發表於: Sun Jun 16, 2013 11:12 pm

Pls PM me detail, thanks.
回頂端
MrsTsui
XXX.XXX.79.194

發表發表於: Mon Jun 17, 2013 9:46 am

Would you please PM me the contact of this wedding deocration company? Thanks!
回頂端
athelsam
XXX.XXX.253.144

發表發表於: Mon Jun 17, 2013 9:51 am

would you please send me the details=)

athelsam@hotmail.com
回頂端
sasa1228
XXX.XXX.172.217

發表發表於: Mon Jun 17, 2013 5:00 pm

Mrs Y 寫到:
結婚前上網係咁搵,又去過婚展,一係就太貴,一樣樣野計錢!
一係問都唔問我同老公想要咩就迫我落訂 Twisted Evil
之後係上網無意中搵到一間deco公司,見到d相好靚,價錢又ok
之後約左出黎傾,佢地好細心咁去了解我同老公鐘意咩
佢地知道我鐘意花,就設計左個花場比我
我覺得佢地好用心,見完個design已經好鐘意
婚禮個日我真係好有驚喜呀!!真係好靚好鐘意,令個場高貴左好多呀
真係好多謝佢地,服務好好 又細心
我見佢地個網頁又好多唔同既design ,都好好呀
最重要唔會一樣樣收錢
好想推介比大家!我d姊妹都話結婚要搵佢地 Razz

可以pm我資料ma~?thx a lot~^^
回頂端
MeImei--
XXX.XXX.183.111

發表發表於: Mon Jun 17, 2013 5:12 pm

可以比資料我嗎?
Yoyome54@yahoo.com.hk
回頂端
Mrs Y

發表發表於: Tue Jun 18, 2013 12:12 am

已經全部pm哂啦!!!希望幫到你地啦!!
回頂端