發表主題 回覆文章
Fifionon
XXX.XXX.150.58

發表發表於: Wed May 22, 2013 9:57 pm

廣告贊助 [隱藏]
please pm me. thanks
回頂端
我們結婚了
XXX.XXX.114.166

發表發表於: Thu May 23, 2013 4:05 pm

Fifionon 寫到:
please pm me. thanks

已PM~~~
回頂端
ms.K
XXX.XXX.22.107

發表發表於: Fri May 24, 2013 3:32 pm

I'm interested, pls PM, thanks.
回頂端
我們結婚了

發表發表於: Sat May 25, 2013 4:42 pm

ms.K 寫到:
I'm interested, pls PM, thanks.
已PM~~~
回頂端
carman carman
XXX.XXX.188.24

發表發表於: Tue May 28, 2013 12:34 pm

PM ME PLSS
回頂端
蚊芝芝
XXX.XXX.166.2

發表發表於: Tue May 28, 2013 1:31 pm

please PM me~~
回頂端
我們結婚了
XXX.XXX.229.224

發表發表於: Wed Jun 05, 2013 9:13 am

carman carman 寫到:
PM ME PLSS

已PM~~~
回頂端
我們結婚了
XXX.XXX.229.224

發表發表於: Wed Jun 05, 2013 9:13 am

蚊芝芝 寫到:
please PM me~~

已PM~~~
回頂端
sy0408
XXX.XXX.7.212

發表發表於: Wed Jun 05, 2013 10:53 pm

我們結婚了 寫到:
行左兩次EXPO同埋好多鋪頭, D喜帖都唔算話好靚, 有次同同事呻, 佢話佢朋友有人做, 可以試下
上左佢個WEBSITE度睇, 見佢地個WEBSITE係有外國人幫襯TIM! 更加有信心~~

好多SIS & BRO問我揀左咩款~ POST張相出黎!
我揀左呢3張帖係我LAST CHOICE, 回禮禮物就有婚紗CANDLE同埋婚服既調味樽~
後尾見返D親戚朋友, 佢地個個都讚我地D野好靚好高級~ 有D真係放調味料, 有D就當擺設, 話太靚唔捨得用 Very Happy 不過點都好啦, 真係好開心呀! 起碼我D心機無白費嘛!!

你地睇下有無興趣啦~ 佢地仲有好多款式都好高級~ PM我啦~

Pleas sent the details to me, Many Thanks!!! Very Happy
回頂端
我們結婚了

發表發表於: Thu Jun 06, 2013 11:04 pm

sy0408 寫到:
我們結婚了 寫到:
行左兩次EXPO同埋好多鋪頭, D喜帖都唔算話好靚, 有次同同事呻, 佢話佢朋友有人做, 可以試下
上左佢個WEBSITE度睇, 見佢地個WEBSITE係有外國人幫襯TIM! 更加有信心~~

好多SIS & BRO問我揀左咩款~ POST張相出黎!
我揀左呢3張帖係我LAST CHOICE, 回禮禮物就有婚紗CANDLE同埋婚服既調味樽~
後尾見返D親戚朋友, 佢地個個都讚我地D野好靚好高級~ 有D真係放調味料, 有D就當擺設, 話太靚唔捨得用 Very Happy 不過點都好啦, 真係好開心呀! 起碼我D心機無白費嘛!!

你地睇下有無興趣啦~ 佢地仲有好多款式都好高級~ PM我啦~

Pleas sent the details to me, Many Thanks!!! Very Happy

PM左你喇~~ Smile
回頂端