發表主題 回覆文章
chichi_yuen
XXX.XXX.233.18

發表發表於: Wed Apr 17, 2013 4:42 pm

廣告贊助 [隱藏]
話說:我本人就係2013年3月16 日結婚啦!! Razz
咁我就租左一架BENZ鳳眼同24VAN!!<--(係組合)可以單一架車出租
佢包咪佈置,油費, Very Happy
我搵左好耐啦!!我見出面個D租$1千幾蚊得個3-4小時
過左時間又要另加幾百一個鍾,去得遠又要加錢..仲要係單一架....
因為我怕當日接新娘既時候,,玩晏左,..而我又唔想玩完落樓原來過左時間 Sad 所以我搵左這個司機.好態度真係好好!!....佢唔係一間公司,,佢只係業餘,,大家可以放心..你唔洗擔心要講價... Very Happy Very Happy .

24座VAN 連鳳眼BENZ.....8小時都係$XXXX[b]

係我立場我覺得好平....同咪個8小時內你一出聲要去邊..
佢都會車你去..永無托手... Razz Razz Razz
如果大家想睇下相.或要我分享多D.....你地可以PM我. Razz Very Happy
回頂端
iris_twf
XXX.XXX.238.157

發表發表於: Mon Apr 22, 2013 10:38 pm

你好!

我想租 24 座 Van 及 48 座 Van, 請send相關資料(價格, 聯絡方法) 給我. 謝謝!!

e-mail: iris_twf@yahoo.com.hk
回頂端
Cpong
XXX.XXX.242.147

發表發表於: Thu Apr 25, 2013 5:56 pm

please send me more information, thanks.

my email: cpong2013@outlook.com
回頂端
chichi_yuen
XXX.XXX.233.18

發表發表於: Mon Apr 29, 2013 2:17 pm

iris_twf 寫到:
你好!

我想租 24 座 Van 及 48 座 Van, 請send相關資料(價格, 聯絡方法) 給我. 謝謝!!

e-mail: iris_twf@yahoo.com.hk

我已經SD 左E-MAIL..比你啦..
回頂端
準新朗
XXX.XXX.138.128

發表發表於: Tue Apr 30, 2013 4:03 am

請PM我有關資料
款式, 價錢 等等
我想租花車同埋24座VAN, 仲有大巴

EMAIL: j8810@yahoo.com.hk
Thx
回頂端
Kei sir
XXX.XXX.14.193

發表發表於: Thu May 02, 2013 8:50 pm

請PM我有關資料
款式, 價錢 等等
我想租花車同埋24座VAN, 仲有大巴
*tjack@yahoo.com.hk
回頂端
Kammykammy
XXX.XXX.26.110

發表發表於: Thu May 02, 2013 10:43 pm

可以mail給我嗎..?

kammy_cc@yahoo.com.hk

thanks
回頂端
Scfung
XXX.XXX.22.49

發表發表於: Wed May 29, 2013 10:08 pm

Please PM. Thanks
回頂端
Scfung
XXX.XXX.22.49

發表發表於: Wed May 29, 2013 10:08 pm

Please PM. Thanks
回頂端
fredfred
XXX.XXX.216.47

發表發表於: Sun Jun 16, 2013 4:30 pm

Could you please help to send the contact detail to me: fredfred0205@hotmail.com

Thanks so much
回頂端