發表主題 回覆文章
WA&DODO
XXX.XXX.23.5

發表發表於: Tue Apr 09, 2013 11:38 pm

廣告贊助 [隱藏]
HI 大家好,
我已經訂左皇室堡店 2013年11月的某一個星期四!
PLAN B $5988 +$100鮑片轉鮑魚(原價$250)+$250包紅酒(原價700,第一見話半價,落訂就$250)!
姐係$6338一席! 訂左20席!

席前200件小食,小量汽水+生力
FREE禮堂字
5磅蛋糕
泊車每部3小時
保証每席1位侍應起菜
咩回門豬,每席10張貼呀,
重有D佢右面送果D吾打出黎啦!佢本野有講

注意!!!
佢要我滿24席先送MC,
滿24席先送幾支人頭馬 =,= 頂佢
半年前訂每3席送一支架!

我都知同半年前訂果D已經加晒價架啦!
鐘意個場,無計!我睇左皇室堡果幾間同埋煌FU,美心!

大家 錢都使左,諗住使!...有咩都傾下,閙下,出下氣啦!

有無人呢排問左,平過我而又未訂架???
我會 Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad ,插爆個GM!

VIP
訂左20席做左VIP,佢話之後介紹D人黎彩福擺,
D新人擺一席,就會回饋$100俾我!
但切記,要係落訂前講!要係落訂前講!
大家諗住擺呢間GE,可以搵我做介紹人,

我就回返$50俾你,一人一半~!

sky_fung@yahoo.com.hk

我吾係成日上黎,有咩可以EMAIL問!

PS,我由當初落訂擺20圍,現家加到28圍!

WA&DODO 在 Sun Jul 13, 2014 12:22 am 作了第 2 次修改
回頂端
WaiwaiSS
XXX.XXX.180.66

發表發表於: Wed Apr 10, 2013 10:45 am

他這幾個月會裝修,變左40席的場,你20已包場?奇@@

這個集團唔多得.....你去皇室堡店好少少,其他分店就慘了 Crying or Very sad

Details可去某大討論區or睇返之前某些post就明 Rolling Eyes
回頂端
WA&DODO

發表發表於: Fri Apr 19, 2013 1:04 am

WaiwaiSS 寫到:
他這幾個月會裝修,變左40席的場,你20已包場?奇@@

這個集團唔多得.....你去皇室堡店好少少,其他分店就慘了 Crying or Very sad

Details可去某大討論區or睇返之前某些post就明 Rolling Eyes

我訂之前都有搵過下,但睇吾到有D咩問題~

可以講講嗎?

20圍不可以包全場,佢地間開一大半,
回頂端
silvia_pig
XXX.XXX.235.171

發表發表於: Mon Jun 03, 2013 12:40 am

我上佢個website 睇, 佢好似係無得用信用咭結帳 Crying or Very sad

‧ 此菜單2013年全年適用 ‧ 如有暫停或更改恕不另行通知 ‧ 惠顧此婚宴菜單結賬時請付現金或銀行本票
回頂端
silvia_pig
XXX.XXX.235.171

發表發表於: Mon Jun 03, 2013 12:42 am

我上佢個website 睇, 佢好似係無得用信用咭結帳 Crying or Very sad

‧ 此菜單2013年全年適用 ‧ 如有暫停或更改恕不另行通知 ‧ 惠顧此婚宴菜單結賬時請付現金或銀行本票
回頂端
WA&DODO

發表發表於: Mon Jun 03, 2013 9:37 am

silvia_pig 寫到:

指定信用卡架,只可用CITI BANK,
回頂端
Cherry_丁
XXX.XXX.190.226

發表發表於: Wed Jun 05, 2013 11:15 am

我都打算訂呢間, 但想睇下會否再有更多優惠....
回頂端
WA&DODO

發表發表於: Wed Jun 05, 2013 11:49 pm

Cherry_丁 寫到:
我都打算訂呢間, 但想睇下會否再有更多優惠....

7月上去問下好呀,
呢個月無乜人上去訂酒席架啦~

到時可以拎多少少優惠架啦!
回頂端
JJacqueline
XXX.XXX.58.1

發表發表於: Wed Sep 04, 2013 4:18 pm

我訂左14年3月星期日
Plan B每席菜價$6688+$200(14年附加費)+$150原隻鮑魚+$100紅酒任飲+$70小費

汽水, beer
八磅蛋糕
席前小食5款供300件
免費MC
回門乳豬
parking 3小時
pre wedding
wedding invitation card
禮堂字等等

26席包全場

ps 尾數唔可以簽卡
回頂端
WA&DODO

發表發表於: Mon Oct 21, 2013 10:18 pm

JJacqueline 寫到:
我訂左14年3月星期日
Plan B每席菜價$6688+$200(14年附加費)+$150原隻鮑魚+$100紅酒任飲+$70小費

汽水, beer
八磅蛋糕
席前小食5款供300件
免費MC
回門乳豬
parking 3小時
pre wedding
wedding invitation card
禮堂字等等

26席包全場

ps 尾數唔可以簽卡

其實你都平,同我個價差吾多,你加埋貴我$800一圍

但我擺星期四GE關係先平,我寫留左,我都要俾小費$70一圍,

當日尾數係吾可以分期,但提前2個星期俾可以,

但只限AEON / CITI BANK 上限10萬!

ps:我由當初預20圍,現家加埋28圍了...

我想請問你幫你果位經理係溫小姐定駱小姐?
回頂端