發表主題 回覆文章
Viank
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Fri Feb 22, 2019 11:39 pm

廣告贊助 [隱藏]
[quote="Viank"]
NiceCam 寫到:
Viank 寫到:
啱啱去完honeymoon返嚟終於有時間分享下。
早兩個月終於完成左籌備了差不多兩年嘅的大project。之前有朋友結婚用過之後就介紹比我地,後來約左上去佢地店舖睇租衫化妝攝錄服務,一去到坐底呀A同呀B就已經開始介紹啲衫比我,一開始就好有耐性咁問我有無咩喜好,慢慢分析比我知每件衫有啲咩特色及有咩要留意,又比意見我邊啲款適合我邊啲款會唔襯我,後來攞左好多衫比我睇比我試,見到佢地原來真係有好多唔同款嘅婚紗晚裝男禮比我地去楝而出面係無見過,件件著左上身之後都好靚,同埋好難得一間店舖可以揀唒所有款所有衫,同老公個諗法一樣都肯定會Join佢地租衫Package,跟住就叫佢地開始介紹化妝。

睇佢地之前啲客結婚當日啲相每個化妝同髮型做型都好襯當日新娘,尤其係頭飾好襯啲衫,髮型有好多唔同嘅變化,我自己一向都唔鐘意厚妝好假啲Feel,佢地嘅化妝好貼簿化出嚟好自然,就正正係我想要嘅嘢,心諗化妝都係搵佢地,所以又叫佢地開始比啲當日婚禮Snapshot同早拍晚播比我地睇下,呢一Part令我地好Shock,首先snapshot拍攝啲相感覺好有Feel,好多effect同捕捉好多happy moment,早拍晚播睇到有好多唔同嘅拍攝手法,全部都好特別最緊要係拍出嚟係新鮮嘅感覺唔係古老個隻,最後介紹埋package比我地,跟住無push我地叫我地自己考慮下,跟住我地自己坐底篤下計數機傾左一陣覺得都晌budget之內最後都join左佢地一站式服務。

去到結婚果日一早呀A同呀B比原本約左嘅時間早左三四個字上嚟,一嚟到就即刻開始幫我化妝set頭,果朝好開心我地一路化妝一路傾一路笑,佢地經常提醒我果日跟住有咩要留意準備,教我咩角度點影相最靚,又會安慰我唔好緊張唔好擔心太多,跟住攝影師差不多早左幾個字上到嚟,果種感覺係好實在好放心好開心。到左夜晚開始化妝及轉每個造型都好快可以好on schedule同可以好快比我出番去影相敬酒送客,果晚真係好順利好快咁就過左。到第二日還完衫後一路講番尋日啲開心攪笑嘢,不過真係唔得佢地要老公催我先肯走。不過真係好多謝呀A呀B,由開始Join Package到結婚大日子呢段時間每次都好有心機去介紹啲新款靚衫比我,同解釋比我地知道每一個細節安排,好客氣咁招呼我地及奶奶媽媽。遲啲有朋友結婚我一定會介紹佢比佢地,希望你地生意越來越好,不過也要小心身體呀! 仲要幫我唔該改衫姐姐,啲衫改得好fit好瘦呀 Very Happy

So nice lei!!! Congrats to you ar!

Plz pm me....thank you

pm detail.
回頂端
ang_ang
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Sat Feb 23, 2019 11:22 am

~~~~Please pm more details, thank you very much!!!!!
回頂端
Viank

發表發表於: Sat Mar 02, 2019 12:50 am

Sidanpig 寫到:
PM Please!!

pm detail.
回頂端
vmkim

發表發表於: Wed Mar 06, 2019 9:33 pm

could you please pm detail?
回頂端
Viank

發表發表於: Tue Mar 26, 2019 12:04 am

jou.l 寫到:
Can you send me the details?

pm detail.
回頂端
Viank

發表發表於: Tue Apr 16, 2019 2:09 am

未來人 寫到:
can you pm to me
chanrebecca888@yahoo.com.hk
many thanks

pm detail.
回頂端
Viank

發表發表於: Sat Apr 27, 2019 12:40 am

Nelther 寫到:
Can u pm the details, thanks!!!

pm detail.
回頂端
Viank

發表發表於: Fri May 17, 2019 1:17 am

heidiii 寫到:
Please pm the details, thx~~~
f_c_wan@hotmail.com

pm detail.
回頂端
KoP

發表發表於: Thu Jul 04, 2019 11:32 am

pls pm me, thanks!!
回頂端