發表主題 回覆文章
elegantice
XXX.XXX.5.44

發表發表於: Tue Feb 26, 2013 1:22 am

廣告贊助 [隱藏]
終於完成了籌備了一年的婚禮, 真是十分感恩!
感恩找到非常好的mua, 攝影師, 當日有非常好天氣.
多謝我既mua對魔術手, 化得我咁靚!
我非常鍾意當日o既妝, 化得好清好靚, 眼妝化得好細緻, 好sharp.
個個都讚我當日個妝靚.^^

我比較喜歡簡單, 不喜歡誇張造型, 怕幾年後睇番覺得"梁". 而我mua當日就幫我set了一些elegant造型, 我非常喜歡啊~ 如果大家怕化得老的話, 可以試下我個mua, 我真心覺得佢化得好好, 個妝唔濃又自然, 所以我想推介比大家!
<< mua 名不能在這裡公開 =.= >> 有興趣就pm我啦^^

598957_10152707321495525_1667030572_n.jpg  Filesize: 38.93 KB  瀏覽次數: 37736 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
IMG-20121216-WA0019.1.jpg  Filesize: 213.62 KB  瀏覽次數: 39408 次
ice.jpg  Filesize: 236.3 KB  瀏覽次數: 39408 次

elegantice 在 Wed Apr 17, 2013 11:28 pm 作了第 3 次修改
回頂端
mm_pig57
XXX.XXX.222.61

發表發表於: Tue Feb 26, 2013 7:13 pm

pls pm the details to me, tks.
回頂端
*小恩子*
XXX.XXX.111.34

發表發表於: Wed Feb 27, 2013 11:03 pm

would you mind sending me details too ,
email : yanb909@gmail.com

thanks.
回頂端
elegantice

發表發表於: Fri Mar 01, 2013 11:39 am

已回覆, please check ^^
回頂端
Kkk80836
XXX.XXX.65.115

發表發表於: Fri Mar 01, 2013 5:46 pm

我都想要多啲資料呀,可唔可以話埋俾我知呀?我都有興趣呀!!thx!!!
hoki_ch@yahoo.com.hk
回頂端
Cpong
XXX.XXX.152.249

發表發表於: Sun Mar 03, 2013 5:23 pm

please send more information to me, thanks.

my email: cpong2013@outlook.com
回頂端
elegantice

發表發表於: Sun Mar 03, 2013 11:33 pm

回頂端
elegantice

發表發表於: Thu Mar 07, 2013 11:22 pm

回頂端
lamlamka
XXX.XXX.92.122

發表發表於: Fri Mar 08, 2013 5:10 pm

你好。。。真心覺得妳的妝很美很自然。。
我也很怕化得很濃的妝。。我找了很久仍找不到合適的。。
麻煩妳給我有關資料。。。謝謝
我的電郵系mslamkai@hotmail.com.hk
回頂端
meowcoco
XXX.XXX.193.133

發表發表於: Fri Mar 08, 2013 7:19 pm

pls send me details. thanks!
itit_man@yahoo.com.hk
回頂端