發表主題 回覆文章
joannaw
XXX.XXX.245.170

發表發表於: Mon Nov 19, 2012 5:46 pm

廣告贊助 [隱藏]
我個人都會驚團購嗰啲會服務差,你諗吓,$200-300,脫什麼半咁…
我都係覺得聽friend介紹穩陣得多~好怕入到去會俾人黑面。 Crying or Very sad
回頂端
yunggrace
XXX.XXX.225.105

發表發表於: Fri Nov 23, 2012 3:10 pm

我自己都有試過買團購的美容服務,咁又覺得無乜嘢喎。

老實,sell你就預咗梗係sell嫁啦,你入間衫舖啲人都sell啦,正常喎。
不過通常我表達咗暫時唔考慮住佢哋都會無乜嘢。其實有時有啲,我仲會想join course添…不過我份人,都係鍾意做到咁上下先表態,睇吓佢哋會唔會黑面同差服務呀嘛~

So far,好彩,都好OK!
回頂端
mayss
XXX.XXX.245.245

發表發表於: Tue Dec 04, 2012 6:42 pm

你去邊間?Pls PM me, thanks~!
回頂端
waiwaib
XXX.XXX.226.245

發表發表於: Wed Dec 05, 2012 6:46 pm

yunggrace 寫到:

老實,sell你就預咗梗係sell嫁啦,你入間衫舖啲人都sell啦,正常喎。
不過通常我表達咗暫時唔考慮住佢哋都會無乜嘢。其實有時有啲,我仲會想join course添…不過我份人,都係鍾意做到咁上下先表態,睇吓佢哋會唔會黑面同差服務呀嘛~

Pls send me more detail, thx~
回頂端
luc
XXX.XXX.131.223

發表發表於: Sun Dec 09, 2012 11:31 pm

yunggrace 寫到:

Pls PM me, thanks~!
回頂端
yunggrace
XXX.XXX.226.150

發表發表於: Wed Dec 19, 2012 6:39 pm

己PM
回頂端
Fanny88
XXX.XXX.204.165

發表發表於: Fri Dec 21, 2012 4:49 pm

不過而家好多大牌子都有做團購啦,咁我又唔驚喎…
回頂端
carolechan795
XXX.XXX.226.219

發表發表於: Mon Dec 24, 2012 4:32 pm

Fanny88 寫到:

True~第一間嗰啲我唔多敢試,比較連鎖嗰啲我會放心啲,佢執我咪煩?!
回頂端
Siufafa
XXX.XXX.204.151

發表發表於: Fri Dec 28, 2012 6:42 pm

我都聽過有啲團購,去到唔加$$$,唔俾做,crazy~!
回頂端
sammek
XXX.XXX.225.231

發表發表於: Sat Dec 29, 2012 1:38 pm

carolechan795 寫到:
Fanny88 寫到:

True~第一間嗰啲我唔多敢試,比較連鎖嗰啲我會放心啲,佢執我咪煩?!

咁我覺得如果要執,連鎖都可以,你睇吓DOR…
我多數係D fd介紹話OK先會去試,有信心啲。
你哋試過邊間OK嫁?
回頂端