發表主題 回覆文章
BearLee
XXX.XXX.89.110

發表發表於: Sun Jul 24, 2011 9:38 pm

廣告贊助 [隱藏]
計劃緊去峇里結婚,唔知邊間好D呢? Very Happy
回頂端
fatconcon
XXX.XXX.120.245

發表發表於: Tue Jul 26, 2011 1:36 pm

BearLee 寫到:

Hello, 我同你一樣都係揀左去bali結婚呀! Very Happy
之前未決定join邊間時, 都搵左好多資料先決定到...最後揀左Wedding Abroad, 原因好簡單, 因為佢地經驗最豐富, 海外有分公司, 比較有保障嘛! 而且有康泰同佢地合作, 更加放心...so far而家我join左之後, 同佢地都溝通得好好....

至於Global Wedding, 你真係要諗清楚, 因為網上好多佢既劣評, 而且我搵到佢地有好多投訴, 仲上埋報紙同消委會......感覺係咁多間最唔隱陣既....

希望以上既資料幫到你啦! Wink
回頂端
wan wan low
XXX.XXX.97.102

發表發表於: Thu Jul 28, 2011 10:09 pm

我之前都去過婚紗展睇過呢兩間, 我都未決定到join邊間?
回頂端
BearLee
XXX.XXX.89.110

發表發表於: Fri Jul 29, 2011 12:03 am

原來sis都join過Wedding Abroad~你係去佢公司join定婚展join架?你join時有咩優惠?聽聞婚展join會有好多嘢送 Laughing ,請問有冇人試過呀?
回頂端
sweetymango
XXX.XXX.4.193

發表發表於: Sat Jul 30, 2011 1:45 am

我剛join了,我之前比較過婚紗展會多些野送,同埋佢地差唔多次次都有擺的
回頂端
wan wan low

發表發表於: Sun Jul 31, 2011 4:37 pm

我之前都有去婚紗展睇過, wedding abroad真係好多野送,
1. 有一大堆無咩用的coupon ( facial , 紅洒......... 澳門食餐那些 )
2. 延長影相2小時
3. $500 Coupon ( 加野用)
4. $500 Coupon ( 整相簿 )
5. 8 x 12 水晶相簿

之後個 肥sales 見我唸仲話比我減多$1000 & 加大我本相簿至 10 x 14 , 佢仲話係佢先至offer到呢d優惠比我囉, 佢仲叫我一定要揾番佢tim ! Rolling Eyes

其實我覺得 減 $1000 + 10 x 14 相簿 + 延長影相2小時 ....好吸引, 但我覺得在傾談過程中我問多佢兩句佢都表現得好唔耐煩咁, 所以我唔放心將个婚禮交比佢, 話曬結婚一生人得一次, 冇謂啦! Embarassed

所以呢排都煩緊揾邊間好?
回頂端
wan wan low

發表發表於: Sun Jul 31, 2011 4:53 pm

fatconcon 寫到:
BearLee 寫到:

Hello, 我同你一樣都係揀左去bali結婚呀! Very Happy
之前未決定join邊間時, 都搵左好多資料先決定到...最後揀左Wedding Abroad, 原因好簡單, 因為佢地經驗最豐富, 海外有分公司, 比較有保障嘛! 而且有康泰同佢地合作, 更加放心...so far而家我join左之後, 同佢地都溝通得好好....

至於Global Wedding, 你真係要諗清楚, 因為網上好多佢既劣評, 而且我搵到佢地有好多投訴, 仲上埋報紙同消委會......感覺係咁多間最唔隱陣既....

希望以上既資料幫到你啦! Wink

fatconcon: 請問你之前揾邊個sales幫你跟呀? 甘跟得好唔好呀? 因為我驚我 真係join左wedding abroad佢哋跟得唔好呀!
你係過來人, 所以想問吓你既意見, 謝謝
回頂端
sweetymango
XXX.XXX.110.24

發表發表於: Sun Jul 31, 2011 5:22 pm

之前有朋友join過wedding abroad 所以介紹我去搵connie 的,話佢跟得好好,咁我同男朋友第一日expo未去搵佢傾囉,最後因為擇吉日問題,所以要回家問問老人家,expo第三天去join時,connie正在忙我又忘記了有什麼禮物,所以未問Alexandra 囉,唔知係咪最後一日呢or 佢無單開,佢送的野比connie 多好多,我當時唸無所謂啦同一間公司,所以join了。

肥sales 無耐性,你係咪講Alexandra呀?我都覺呀,我join 左之後成日都搵唔到佢,問多兩句都好似不耐煩咁。

我現在都好擔心,有時我搵唔到alexandra剛巧connie聽電話,甘我唯有問佢囉!

唉,總之聽我個friend 講搵connie 啦!

回頂端
wan wan low
XXX.XXX.12.1

發表發表於: Sun Jul 31, 2011 5:54 pm

係呀,我頭先check左張咭片係Alexandra Yu呀,佢d 指甲好鬼死誇張架麻,甘我好彩冇比個d所謂既優惠落搭姐!
sweetymango你可唔可以轉第二個sales幫你架?
回頂端
sweetymango
XXX.XXX.110.18

發表發表於: Sun Jul 31, 2011 5:55 pm

之前有朋友join過wedding abroad 所以介紹我去搵connie 的,話佢跟得好好,咁我同男朋友第一日expo未去搵佢傾囉,最後因為擇吉日問題,所以要回家問問老人家,expo第三天去join時,connie正在忙我又忘記了有什麼禮物,所以未問Alexandra 囉,唔知係咪最後一日呢or 佢無單開,佢送的野比connie 多好多,我當時唸無所謂啦同一間公司,所以join了。

肥sales 無耐性,你係咪講Alexandra呀?我都覺呀,我join 左之後成日都搵唔到佢,問多兩句都好似不耐煩咁。

我現在都好擔心,有時我搵唔到alexandra剛巧connie聽電話,甘我唯有問佢囉!

唉,總之聽我個friend 講搵connie 啦!

回頂端