發表主題 回覆文章
完美小姐
XXX.XXX.88.220

發表發表於: Thu Oct 04, 2012 5:58 pm

廣告贊助 [隱藏]
好多資料都系esd搵返黎,集結左多位姊妹既資料,我用左好多時間心機揀,令到我婚禮好完美順利。系時候回饋大家,真心分享,希望我既資料可以幫到大家

租車:
我租左架廿四座Van(紅色)俾兄弟姊妹坐,個車牌好靚ga。我上次朋友結婚時都book過,我果時做姊妹坐過都覺得ok,好乾淨,司機服務態度又好。所以我即時問司機攞電話同埋book佢。到我結婚當日,佢都好準時到左,車廂同車身都好乾淨,好明顯有抺過。整體滿意!!

有興趣既姊妹,我可以pm我更多相片同資料俾你地睇。各位一齊加油!! Very Happy
回頂端
jessicang0768
XXX.XXX.137.147

發表發表於: Sat Oct 06, 2012 12:49 am

hi~~我想要28van 既資料呀, thx

jng53@yahoo.com.hk
回頂端
Jualandy
XXX.XXX.22.107

發表發表於: Mon Oct 08, 2012 10:16 am

可以send資料比我嗎?
jktw_chuchu@msn.com
回頂端
完美小姐

發表發表於: Tue Oct 09, 2012 4:14 pm

已pm我既相,blog &資料,各位可以check下收唔收到? 希望這些資料可以幫到你地。大家加油! Very Happy
回頂端
Lovely Day & Peace
XXX.XXX.214.6

發表發表於: Wed Oct 10, 2012 12:19 pm

我想要28van 既資料呀
Please PM me Smile olivia_yuhk@hotmail.com
回頂端
完美小姐

發表發表於: Wed Oct 10, 2012 4:51 pm

已pm我既相,blog &資料,各位可以check下收唔收到? 希望這些資料可以幫到你地。大家加油! Very Happy
回頂端
billtam
XXX.XXX.43.192

發表發表於: Wed Oct 10, 2012 6:22 pm

pls pm me ar Very Happy

billtam1119@hotmail.com
回頂端
Luho
XXX.XXX.108.102

發表發表於: Thu Oct 11, 2012 5:00 am

Pm to me please

hck1108@yahoo.com.hk
回頂端
完美小姐

發表發表於: Thu Oct 11, 2012 1:46 pm

回頂端
hugotong
XXX.XXX.228.245

發表發表於: Thu Oct 11, 2012 5:33 pm

hi ... can u email me the details .... hugotong@yahoo.com.hk .... thx a lot ...
回頂端