發表主題 回覆文章
完美小姐
XXX.XXX.88.220

發表發表於: Thu Oct 04, 2012 5:44 pm

廣告贊助 [隱藏]
好多資料都系esd搵返黎,集結左多位姊妹既資料,我用左好多時間心機揀,令到我婚禮好完美順利。系時候回饋大家,真心分享,希望我既資料可以幫到大家

花球:
呢間花店系化妝師介紹俾我。佢話佢d新娘好多系呢度揀花球,好靚好好ga. 所以走左上去睇。其實秋子位置好偏僻,周圍環境有d差,沿住樓梯上都好舊,果時仲諗系米我搵錯地方。無搵錯,原來附近既環境唔系甘差,起初真系有d擔心。不過唔好俾佢環境影嚮度,舖頭好乾淨企理。走到店內, 店員好nice,俾相簿我睇d花球款式,好多好靚。花球價錢合理,一千九十八蚊有花球包主人家同兄弟姊妹既十六個襟花,仲包埋新娘頭花。花球我揀左粉紅牡丹,要另加三百蚊。佢都好好,佢叫我地揀定d後備花,因為驚以色列果邊打仗,好細心ar!! 到結婚前一日去攞花球,個花球整得好靚,d花好新鮮。佢知我晚上d晚裝想用鮮花做頭飾,佢俾左好多款頭花我,無額外收我錢。有甘多頭花,等我可以容易襯衫。佢仲好細心甘剪埋我d頭花,用袋包好。方便我d姊妹攞,keep到夜晚都無榭。連化妝師都話好多款,好易襯。多謝佢地。

有興趣既姊妹,我可以pm我更多相片同資料俾你地睇。另外,我開左個blog跟大家分享我系呢個婚禮搵到既正野,可以俾大家參考下。有興趣既姊妹,我可以PM你地,各位一齊加油!!

Very Happy
回頂端
lizT
XXX.XXX.119.120

發表發表於: Sat Oct 06, 2012 8:11 pm

lizteachit@yahoo.com.hk
回頂端
完美小姐

發表發表於: Tue Oct 09, 2012 4:07 pm

已pm我既相,blog &資料,各位可以check下收唔收到? 希望這些資料可以幫到你地。大家加油! Very Happy
回頂端
e_lsl
XXX.XXX.252.143

發表發表於: Tue Oct 09, 2012 4:55 pm

煩緊花球, 請pm,
erica8520@yahoo.com.hk
thanks
回頂端
winniestory
XXX.XXX.181.134

發表發表於: Tue Oct 09, 2012 11:52 pm

我都揾緊花球, 請pm,
thanks
回頂端
完美小姐

發表發表於: Wed Oct 10, 2012 4:46 pm

已pm我既相,blog &資料,各位可以check下收唔收到? 希望這些資料可以幫到你地。大家加油! Very Happy
回頂端
sunshine nancy
XXX.XXX.100.97

發表發表於: Thu Oct 11, 2012 4:39 pm

Can you send me more details?

nancyhui528@gmail.com

Thanks!
回頂端
LawLawLaw
XXX.XXX.182.228

發表發表於: Fri Oct 12, 2012 2:12 pm

pls pm me
macylaw1120@hotmail.com
回頂端
完美小姐

發表發表於: Mon Oct 15, 2012 12:31 pm

回頂端
JCY
XXX.XXX.19.172

發表發表於: Mon Oct 15, 2012 1:24 pm

please PM to me, thanks!
回頂端