發表主題 回覆文章
完美小姐
XXX.XXX.88.220

發表發表於: Thu Oct 04, 2012 5:29 pm

廣告贊助 [隱藏]
好多資料都系esd搵返黎,集結左多位姊妹既資料,我用左好多時間心機揀,令到我婚禮好完美順利。系時候回饋大家,真心分享,希望我既資料可以幫到大家

酒店:
搵左好耐終於 book 左酒店,因為我老公屋企果邊都有頭有面,所以酒店都要揀有級數既。之前一直諗住揀洲際,香格理拉和四季酒店,睇完之後最終都系揀呢間酒店。
其實洲際&四季酒店可以俾埋出面個場我,可以招呼賓客,樓頂又高,感覺grand d. 加上場地內無柱, 每席都可以清楚睇到stage。但系我未來老公屋企果邊多數住香港區,所以呢間酒店好似方便d. 加上門面都好似新d,所以confirm呢間酒店。 我果日擺左十八圍,每席之間既距離都ok, 唔會好侷促。新娘房都好大,有兩間,一間俾姊妹媽咪化妝,另一間俾我自己化妝。新娘房有無獨立洗手間, 衣櫃, 夾萬, 同埋梳妝臺鏡。迎賓我就系出面個場,到差唔多開席先開入面個廳俾賓客入。服務員好好,好細心,值得一讚,整體非常滿意!!

有興趣既姊妹,我可以pm我更多相片同資料俾你地睇。另外,我開左個blog跟大家分享我系呢個婚禮搵到既正野,可以俾大家參考下。有興趣既姊妹,我可以PM你地,各位一齊加油!! Very Happy
回頂端
完美小姐

發表發表於: Mon Oct 22, 2012 2:57 pm

我的酒店

4.jpg  Filesize: 39.28 KB  瀏覽次數: 56973 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
Simsimyip
XXX.XXX.172.117

發表發表於: Wed Oct 24, 2012 3:46 pm

Hi,

Where did you host your wedding banquet in the end? I'm very interested in knowing the price and service quality too. Can you please send me your blog?

simsimyip@yahoo.com.hk

thanks
Yip
回頂端
YoYoYoChu
XXX.XXX.15.183

發表發表於: Fri Oct 26, 2012 11:50 am

貴唔貴..同幾多錢先?
回頂端
完美小姐

發表發表於: Fri Oct 26, 2012 3:10 pm

已pm我既相,blog &資料,各位可以check下收唔收到? 希望這些資料可以幫到你地。大家加油! Very Happy
回頂端
Eleanor_Li
XXX.XXX.132.134

發表發表於: Sat Oct 27, 2012 1:13 am

hi, can you pm the info to me please... i'm still looking for a perfect place.~
eleanor_li_89@hotmail.com
回頂端
完美小姐

發表發表於: Thu Nov 01, 2012 10:38 am

已pm我既相,blog &資料,各位可以check下收唔收到? 希望這些資料可以幫到你地。大家加油! Very Happy
回頂端
michcc
XXX.XXX.216.92

發表發表於: Tue Nov 06, 2012 4:31 pm

would you please pm me
clarence_now@hotmail.com
回頂端
完美小姐

發表發表於: Wed Nov 07, 2012 10:42 am

回頂端
EKC
XXX.XXX.56.16

發表發表於: Thu Nov 08, 2012 1:57 pm

Hi, may i have the details as well?
Can you send to my email address
elvischan915@Hotmail.com

million thanks...
回頂端