發表主題 回覆文章
Kakatang
XXX.XXX.201.54

發表發表於: Thu Aug 23, 2012 7:30 pm

廣告贊助 [隱藏]
我今日跟左朋友去咗銅鑼灣試婚紗同晚裝,佢件婚紗真係好靚,令到我有一刻都想快d嫁,可惜未有人願意給我一個家!

講番真係超級羡慕我朋友,因為佢件White By Vera Wang既婚紗,係訂做架,仲要係佢未來老公俾哂。人地話一世人點都要著一次Vera Wang,起初以為係好遙遠嘅事!但係原來又唔係咁遙遠!佢做咗件婚紗再租咗2套晚裝,仲要連埋6條Vera Wang姊妹裙都只係唔洗2萬蚊~認真大衆化!又係名牌、又可以訂造,我條姊妹裙都係Vera Wang架,遅d俾大家睇下!

BTW,原來全新婚紗係好少有得租架,但係鋪頭個姐姐介紹佢地可以訂做後再租,就好似頭褂嘅做法!佢地係新開張,所以個價錢唔會太貴,唔錯唔錯!成間鋪嘅感覺同service都好好,不過不如姐姐你介紹個男人俾我先啦,咁我咪可以快d上嚟試囉~

後記,間鋪除咗有呢個牌子訂做之外,佢地仲有好多歐美牌子嘅婚紗晚裝,睇到我都好希望自己可以快d嫁得出! 哈哈 Very Happy
聽姐姐講訂做新衫係要啲時間,不過一定好fit身啦,一生人一次所以大家要早啲準備啦!佢地遲d仲會launch一系列嘅現貨來租架....要快啲通知姊妹們先得!
回頂端
happy vincy
XXX.XXX.87.8

發表發表於: Thu Aug 23, 2012 11:38 pm

Can PM me?
回頂端
Kakatang
XXX.XXX.118.75

發表發表於: Fri Aug 24, 2012 1:01 am

Hihi, PM 咗啦!!
回頂端
smallKat
XXX.XXX.180.66

發表發表於: Sat Aug 25, 2012 6:49 pm

can you give me some more information please ^.^
回頂端
McPo
XXX.XXX.132.163

發表發表於: Sat Aug 25, 2012 10:48 pm

Would you please send me the information as well? Thanks
回頂端
afish
XXX.XXX.92.117

發表發表於: Sat Aug 25, 2012 11:34 pm

hi,
can you pm me please?
many thanks.
回頂端
ppclll
XXX.XXX.203.217

發表發表於: Sun Aug 26, 2012 2:34 am

can u pm me the details? thank you!
回頂端
emmak0912
XXX.XXX.187.63

發表發表於: Sun Aug 26, 2012 11:21 am

please send me more details Smile
emmak0912@gmail.com
回頂端
LawLawLaw
XXX.XXX.108.242

發表發表於: Sun Aug 26, 2012 4:41 pm

can u pls PM me, tks!
回頂端
Kakatang
XXX.XXX.118.75

發表發表於: Sun Aug 26, 2012 11:47 pm

Hi everyone, PM 咗啦!!
回頂端