發表主題 回覆文章
O^O
XXX.XXX.39.39

發表發表於: Sat Aug 04, 2012 12:29 pm

廣告贊助 [隱藏]
我星期二就要飛韓國影婚紗相,但星期四先醒起未girdle、nude bra Shocked,馬上搵番上次好人JM send俾我ge資料,打去預約試&買girdle。
其實店主個blog寫明要三日前預約,不過佢見我急用,都好好人咁squeeze咗個星期五檔期俾我。
上到去,一個時段只會serve一個booking ge客人,好細心!始終買呢d私人野,有其他人係度,始終有d唔聚財ge~~ Embarassed
店主好細心,佢耐心介紹唔同girdle ge性能同著出黎ge效果俾我知。我係第一次買,乜都唔係好清楚,不過佢夠專業,睇到我ge問題同需要,就介紹咗啱我著其中一種lace ge girdle,有九條骨,撐起都幾好睇~~~ 而且你著完girdle,店主都會攞條禮服俾我度下位,睇下到時著住個效果,夠細心!!!!!!
佢重好耐心、又熟練咁教我著nude bra,雖然我有D雞手鴨腳咁,但係佢都好有耐性咁指導!
佢重有束褲,同一d功能性內衣,我都買咗黎試,事關我下盤呢......哈哈~~著咗影相好似好d!條束褲都幾舒服,壓力係有d,但為咗靚,我會忍住!!!!!!
同埋我上圍多肉,佢d功能內衣可以包番我平時突出黎d肥肉,希望著咗佢,可以糾正番唧咗出黎ge肥肉啦!!!!!!
店主好專業,價錢唔貴,我買咗girdle+nude bra+功能內衣+束褲,都係大概$1000。
各位如果有興趣,可以上去試下呢!不過記住早d book 呀!

p.s.:話時話,佢果件俾我度位ge禮服(長裙),造工唔錯,店主話係佢早前結婚買ge。佢介紹我去造禮服間舖睇下,我見佢d衫,好多款揀!造工都好精細!價錢唔洗四百一條~~~真係抵!!!!!!!!!!!!!!!!Shocked
今次買girdle俾我有意外收穫,搵埋姊妹裙!真係開心~~~ Very Happy
回頂端
afish
XXX.XXX.188.46

發表發表於: Sat Aug 04, 2012 3:37 pm

Can you pm me their details please?
Thanks!
回頂端
O^O
XXX.XXX.73.135

發表發表於: Sat Aug 04, 2012 11:55 pm

afish 寫到:
Can you pm me their details please?
Thanks!

已pm~~
希望幫到你~~~ Smile
回頂端
mekojks
XXX.XXX.151.64

發表發表於: Sun Aug 05, 2012 10:33 pm

pls send me more details. thanks~
回頂端
O^O
XXX.XXX.27.244

發表發表於: Mon Aug 06, 2012 1:25 am

mekojks 寫到:
pls send me more details. thanks~

已pm,希望幫到你 Smile
回頂端
Winnie@ka
XXX.XXX.93.6

發表發表於: Mon Aug 06, 2012 1:48 pm

please kindly PM me your recommendation, many thanks!~
回頂端
Kitchan527
XXX.XXX.87.6

發表發表於: Mon Aug 06, 2012 3:06 pm

回頂端
O^O
XXX.XXX.74.157

發表發表於: Wed Aug 08, 2012 10:18 pm

Winnie@ka 寫到:
please kindly PM me your recommendation, many thanks!~

已pm,希望幫到你啦~~~ Smile
回頂端
O^O
XXX.XXX.74.157

發表發表於: Wed Aug 08, 2012 10:19 pm

Kitchan527 寫到:

已pm,希望幫到你啦~~~ Smile
回頂端
Winnis
XXX.XXX.191.41

發表發表於: Wed Aug 08, 2012 10:39 pm

Can you send me details?
回頂端