發表主題 回覆文章
appleappleappleapple
XXX.XXX.237.2

發表發表於: Tue Jul 17, 2012 11:11 pm

廣告贊助 [隱藏]
我想同大家分享我的物超所值的靚靚結婚相簿~

起初我見到我朋友的婚紗相簿好elegant,好靚,仲以為佢真的咁豪在某大婚紗攝影公司造萬元相簿。

原來佢是買他們的數碼檔案,然後找朋友造相簿,原因佢朋友是某大型婚紗攝影公司做後期製作,可以直接聯絡該製造廠,質素當然有保證!

我見咁靚,我都造了本相簿,今天收到了,真的好好好靚,非常精美,幾百蚊的價錢,就能做了本質素過千的相簿,真的很開心呀!

跟大家分享一下,希望你們同我一樣,有一本又平,用料又靚的相簿啦! 他現在也會對外接訂單的,想要他的聯絡資料,請留言,我pm你呀!

祝大家婚姻美滿, CHEERS~ Very Happy

me1.jpg  Filesize: 185.13 KB  瀏覽次數: 7550 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
me.jpg  Filesize: 164.8 KB  瀏覽次數: 7550 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
kitty114
XXX.XXX.175.204

發表發表於: Wed Jul 18, 2012 12:00 am

please pm me Very Happy
回頂端
小芙飛
XXX.XXX.35.213

發表發表於: Wed Jul 18, 2012 9:26 am

please pm me thx
回頂端
XXX.XXX.179.113

發表發表於: Wed Jul 18, 2012 10:05 pm

我已pm你們了~
回頂端
melodyps
XXX.XXX.82.128

發表發表於: Thu Jul 19, 2012 11:03 am

麻煩你pm / email 我呀~~ thanks!!! ^^
melooodi@hotmail.com
回頂端
XXX.XXX.182.39

發表發表於: Sat Jul 21, 2012 1:23 am

我已pm你了~ Razz
回頂端
purplez
XXX.XXX.231.1

發表發表於: Sat Jul 21, 2012 1:52 pm

Please pm me the details thanks
回頂端
XXX.XXX.172.130

發表發表於: Sat Jul 21, 2012 6:54 pm

purplez 已經 PM了你啦!
回頂端
XXX.XXX.30.172

發表發表於: Sun Jul 22, 2012 9:53 pm

PM 你們了
回頂端
Cindymak
XXX.XXX.106.205

發表發表於: Fri Jul 27, 2012 9:52 pm

我又要~

yeelovesky@yahoo.com.hk
回頂端