發表主題 回覆文章
kearney
XXX.XXX.168.195

發表發表於: Wed Nov 28, 2012 3:05 pm

廣告贊助 [隱藏]
上次陪FD去星級大妗姐-華姨度落訂,聽我FD講宜家大妗姐做得好大,,連婚紗裙褂都有,仲有主題婚禮!! 可能我孤陋寡聞啦,喺我印象中大妗姐剩係灑米。。斟茶講嘢。。
回頂端
白素素
XXX.XXX.231.81

發表發表於: Wed Dec 05, 2012 6:18 pm

kearney 寫到:
上次陪FD去星級大妗姐-華姨度落訂,聽我FD講宜家大妗姐做得好大,,連婚紗裙褂都有,仲有主題婚禮!! 可能我孤陋寡聞啦,喺我印象中大妗姐剩係灑米。。斟茶講嘢。。

其實宜家大妗姐中西合璧都OK架!不過你未接觸過唔知都好正常啫~
回頂端
mini lua
XXX.XXX.169.50

發表發表於: Sat Dec 08, 2012 11:13 am

kearney 寫到:

係喔,我都未見過主題婚禮上有大妗姐,下次可以提議下要結婚嘅朋友先得。
回頂端
kearney
XXX.XXX.168.84

發表發表於: Tue Dec 11, 2012 10:50 am

白素素 寫到:
kearney 寫到:

其實宜家大妗姐中西合璧都OK架!不過你未接觸過唔知都好正常啫~

真架。。。今時今日嘅大妗姐好唔簡單,唔再係咁單調
回頂端
kearney
XXX.XXX.168.84

發表發表於: Tue Dec 11, 2012 10:50 am

mini lua 寫到:
kearney 寫到:

係喔,我都未見過主題婚禮上有大妗姐,下次可以提議下要結婚嘅朋友先得。

整主題婚禮好嘥時間。。如果選擇佢哋一條龍服務我諗會舒服好多
回頂端