發表主題 回覆文章
yip020
XXX.XXX.139.90

發表發表於: Wed Jul 11, 2012 4:51 pm

廣告贊助 [隱藏]
未結婚前多數用脫毛膏脫既, 但幾日要脫一次確係幾煩, 有時又會太忙唔記得左, 為免有體毛會出現尷尬問題,最後都去左做激光脫毛
早知就聽朋友講早d去做激光脫毛啦!
回頂端
kimmyto
XXX.XXX.57.208

發表發表於: Wed Jul 11, 2012 9:32 pm

都係嫁, 隔幾日要脫一次幾煩嫁!
o禁你係邊間做脫毛?
貴唔嫁貴?
回頂端
yip020

發表發表於: Thu Jul 12, 2012 12:23 pm

我做果個脫毛唔貴喎, 因為佢地而家有優惠, 我做underarm同手臂夾埋都係$536, 做曬個6次療程之後, 無再生返出黎, 做脫毛既時候又唔會覺得痛, 唔駛用凍風吹住, 唔駛敷冰架, 我比個網址你睇下, 啱既仲有得即時網上購買潻 http://haarmax.com.hk/online-shop/online-shop01.php
回頂端
amyee

發表發表於: Sat Jul 21, 2012 10:53 am

我都係o向HAARMAX度做腋下脫毛, 初時都驚驚地架, 不過佢地既治療師姐姐好好人, 每一個步驟都會講一次比我知先, 然後先開始既, 又係我隻手做左測試先, 所以正式做腋下脫毛時我都無咁驚! 咁我做完次後腋下位置都無野喎,做脫毛時又唔覺得痛, 只係感覺到個機頭係凍架囉~
回頂端
appletea

發表發表於: Tue Jul 24, 2012 2:05 pm

yip020 寫到:
我做果個脫毛唔貴喎, 因為佢地而家有優惠, 我做underarm同手臂夾埋都係$536, 做曬個6次療程之後, 無再生返出黎, 做脫毛既時候又唔會覺得痛, 唔駛用凍風吹住, 唔駛敷冰架, 我比個網址你睇下, 啱既仲有得即時網上購買潻 http://haarmax.com.hk/online-shop/online-shop01.php

佢個優惠咁抵,唔知會做到幾時呢?
我就簡左上唇小腿~
回頂端
Kelly Yu

發表發表於: Mon Jul 30, 2012 10:45 am

都OK喎! 甘做上唇脫毛會唔會痛架? Shocked
回頂端
amyee

發表發表於: Fri Aug 03, 2012 4:41 pm

Kelly Yu 寫到:
都OK喎! 甘做上唇脫毛會唔會痛架? Shocked

佢個激光頭有制冷功能, 我只係感覺到凍凍地咋, 真係無乜感覺, 唔會痛架喎!治療師話如果毛髮好粗好深色(例如腋毛), 咁就可能會有少少好似比橡根輕輕彈咁囉~
回頂端
Kelly Yu

發表發表於: Wed Aug 08, 2012 4:54 pm

咁都可以喎!
如果我上網買, 是不是買完就可以約時間?
平日上去多唔多人?
回頂端
appletea

發表發表於: Thu Aug 16, 2012 4:58 pm

我都係o向網上Join左佢個脫毛療程, 你收到個收款確認電郵之後就可以打去book時間! 時間都容易book, 我自己係平日下午去既~
回頂端
JanetM

發表發表於: Sat Aug 18, 2012 12:03 pm

appletea 寫到:
我都係o向網上Join左佢個脫毛療程, 你收到個收款確認電郵之後就可以打去book時間! 時間都容易book, 我自己係平日下午去既~

隔幾耐做一次療程架?
我堂妹明年3月結婚, 唔知趕唔趕得切呢?
回頂端