發表主題 回覆文章
tiffanylam554
XXX.XXX.139.90

發表發表於: Thu Jun 14, 2012 12:37 pm

廣告贊助 [隱藏]
由上年12月開始join佐脫underarm嘅激光脫毛療程,
宜家已經清曬啦!! Very Happy 一諗到以後都唔洗自己用眉鉗拔
禁辛苦真係勁開心。之前用眉鉗拔得多d毛孔突佐出黎好肉酸,
估唔到做佐激光脫毛之後突起佐嘅毛孔都平滑佐好多,
以後夏天日日著背心出街都得啦haha Laughing
回頂端
JessicaHa

發表發表於: Thu Jun 14, 2012 12:46 pm

tiffanylam554 寫到:
由上年12月開始join佐脫underarm嘅激光脫毛療程,
宜家已經清曬啦!! Very Happy 一諗到以後都唔洗自己用眉鉗拔
禁辛苦真係勁開心。之前用眉鉗拔得多d毛孔突佐出黎好肉酸,
估唔到做佐激光脫毛之後突起佐嘅毛孔都平滑佐好多,
以後夏天日日著背心出街都得啦haha Laughing

用眉鉗拔好傷皮膚架, 我有朋友拔得多, 而家d皮膚一點點黑色~
咁你係邊一間做激光脫毛架? 貴5貴架?
回頂端

發表發表於: Thu Jun 14, 2012 6:36 pm

我係haarmax做嫁,佢地係用醫學激光,相比起其他公司真係唔貴,
我最近見到佢地出佐個夏日優惠,所以宜家買會好低。
http://haarmax.com.hk/online-shop/online-shop01.php
回頂端
yeecc

發表發表於: Wed Jun 27, 2012 5:56 pm

我見到佢地個網頁上面, $298 6次激光脫毛有得選擇手臂同小腿位置, 真係好吸引, 我d朋友都買左, 仲約埋下星期上去做脫毛潻
.
回頂端
angell

發表發表於: Fri Jul 20, 2012 1:38 pm

激光脫毛d收費真係好貴
問左幾間無一萬幾千都唔得
黎緊我都想做腋下脫毛或者加埋小腿
如果想買haarmax個優惠價激光脫毛
係米係佢個網就咁買就得架嘞?
回頂端
jelly02

發表發表於: Fri Jul 27, 2012 11:12 am

我係haarmax做嫁,佢地係用醫學激光,相比起其他公司真係唔貴,
http://haarmax.com.hk/online-shop/online-shop01.php

妳係做邊個位脫毛同埋佢地係咪無痛?
本身都諗住做underarm既
回頂端
samme_roy

發表發表於: Sat Jul 28, 2012 11:18 am

用眉鉗拔好痛架噃 Shocked
我都後悔咁遲先去做激光脫毛
早d做就唔駛咁麻煩
回頂端

發表發表於: Fri Aug 03, 2012 5:23 pm

jelly02 寫到:

我係脫underarm同手臂位,我宜家做佐四次啦,
d毛毛少佐好多同生得好慢,打既時候會有少少好似俾橡筋輕彈既感覺,但我又唔會覺得痛呀。
回頂端
Kelly Yu

發表發表於: Mon Aug 06, 2012 11:33 am

jelly02 寫到:

我係脫underarm同手臂位,我宜家做佐四次啦,
d毛毛少佐好多同生得好慢,打既時候會有少少好似俾橡筋輕彈既感覺,但我又唔會覺得痛呀。

上星期我做左小腿, 我又無咩太大既感覺噃
淨係覺得個機頭係凍凍地囉
做完之後對腳仲好似白左 Laughing
回頂端
mingchu805

發表發表於: Wed Aug 08, 2012 11:55 am

喱個優惠都幾低喎,禁岩我想脫背上d毛毛,
哩個價錢平平地岩晒我啦。thz~ Very Happy
回頂端