發表主題 回覆文章
咪咪55669
XXX.XXX.48.155

發表發表於: Fri Mar 23, 2012 10:03 am

廣告贊助 [隱藏]
我同BF想去台灣墾丁影婚紗相,順便travel,聽朋友說台灣墾丁好美好有feel,建議我們可以去那邊影婚紗相,請推介台灣口碑好d婚紗公司,唔該!
回頂端
xu. xu.
XXX.XXX.48.155

發表發表於: Fri Mar 23, 2012 10:08 am

恭喜你喇!我有朋友就係去台灣影婚紗相d,他說他想要special 婚紗相,要不一樣feel,特跑到台灣去拍,他也揀d係台灣墾丁,他說呢真d很美,很乾淨,他老公很愛衝浪,在墾丁玩d很開心,他回來一直推介台灣小吃,還有熱鬧d墾丁大街,他叫我如果要結婚影婚紗相,一定也要去台灣墾丁影,我看過他d婚紗相,真d好美好有feel。
回頂端
陳五月
XXX.XXX.36.41

發表發表於: Thu Apr 05, 2012 7:48 pm

我都響籌備結婚,之前揀婚紗店個陣做咗幾多research,而家整理d我既小小經驗,希望可以幫到手^^

攝影係好重要既part,好既攝影風格係pre-wedding既保障。係不斷搵華納婚紗既pics過程中,發現佢既攝影師個個都好犀利,可以影呢種style,仲可以影果種style,甜蜜、浪漫、型格、復古…同埋取景都幾特別。
回頂端
玄迷子。
XXX.XXX.29.107

發表發表於: Wed Apr 11, 2012 9:59 am

如果你打算旅行+影婚紗相,我一定要推薦你去我既婚紗店(旅人行館) Laughing

因為我都系咁打算架,旅人行館好啱海外新人,因為喺官網就可以揀婚紗禮服嘅風格款式,到店內只要試衫就OK,而且可以喺官網落訂架~官網上面有客服可以隨時幫手我地!

旅人喺邊旅遊邊影婚紗相嘅方式,我地去之前就幫手我地安排住宿酒店(五星級架)然後到咗台灣之後婚紗店就安排專車來接我地!全程接送架~~ Wink 跟住攝影師就開始全程側拍(包埋化妝、用餐、遊玩、行街、等等都可以影落來!)真系好有意義!
回頂端
Cherry_lo
XXX.XXX.16.166

發表發表於: Wed Apr 11, 2012 10:32 am

咪咪55669 寫到:
我同BF想去台灣墾丁影婚紗相,順便travel,聽朋友說台灣墾丁好美好有feel,建議我們可以去那邊影婚紗相,請推介台灣口碑好d婚紗公司,唔該!

halo~~我遲d 6月都會去墾丁影, 我係婚展join左紐約時尚, 但之後上網見無咩人講佢....都唔知好唔好......我都係諗住影相之餘又可以當去下旅行~~到時影完返黎再post話你知丫~~^^
回頂端
Cindymak
XXX.XXX.106.230

發表發表於: Thu May 03, 2012 9:56 pm

Cherry_lo 寫到:
咪咪55669 寫到:

halo~~我遲d 6月都會去墾丁影, 我係婚展join左紐約時尚, 但之後上網見無咩人講佢....都唔知好唔好......我都係諗住影相之餘又可以當去下旅行~~到時影完返黎再post話你知丫~~^^

我都岩岩join左紐約時尚去台灣墾丁影婚紗相, 可以一齊分享下嗎??
不如我地email 傾, yeelovesky@yahoo.com.hk
回頂端
唉呀
XXX.XXX.228.33

發表發表於: Mon Oct 01, 2012 5:30 pm

Cindymak 寫到:
Cherry_lo 寫到:
咪咪55669 寫到:

我都岩岩join左紐約時尚去台灣墾丁影婚紗相, 可以一齊分享下嗎??
不如我地email 傾, yeelovesky@yahoo.com.hk

我都JOIN咗呀~不過而家箍緊牙要箍完先影得~可以加埋我分享咗下嗎~我MAIL : cheezeying@yahoo.com.hk
回頂端
HEI22
XXX.XXX.199.145

發表發表於: Tue Oct 02, 2012 12:06 am

我六月個時跟左旅人行館去墾丁影呀~
好好玩~! 好正~!!!

最BUY 佢地有SNAP + 有晒SOFTCOPY~!
仲有.. 收費清晰~! 唔會亂收錢~~~

去我BLOG 睇下分享啦~ Very Happy

http://wow.esdlife.com/space.php?uid=22003&do=blog&view=me&am...
回頂端