發表主題 回覆文章
blogclick
XXX.XXX.171.58

發表發表於: Mon Mar 12, 2012 11:54 pm

廣告贊助 [隱藏]
剛剛從台北e時尚拍完婚照回來, 我和女友Total 揀左80張相, 婚照出來的感覺很甜蜜,好自然.她們的講解, 意見, 又細心跟進所有細節,拍照當天化妝師是一位美女,她叫做巧玲,很有耐心及技巧, 把我們化得很漂亮, 每個造型都很捧, 攝影師是有點Cool Cool 的, 叫做 ALAN 大師, 他的盡心盡力, 超凡的拍攝技術,再加上助手小星同司機大哥的協助讓我們婚照很完美.
回頂端
Cindymak
XXX.XXX.106.230

發表發表於: Thu May 03, 2012 10:31 pm

blogclick 寫到:
剛剛從台北e時尚拍完婚照回來, 我和女友Total 揀左80張相, 婚照出來的感覺很甜蜜,好自然.她們的講解, 意見, 又細心跟進所有細節,拍照當天化妝師是一位美女,她叫做巧玲,很有耐心及技巧, 把我們化得很漂亮, 每個造型都很捧, 攝影師是有點Cool Cool 的, 叫做 ALAN 大師, 他的盡心盡力, 超凡的拍攝技術,再加上助手小星同司機大哥的協助讓我們婚照很完美.

我都岩係婚展join左呢間, 我好多問題想問你啊, 我地可以email 傾嗎?

Email : yeelovesky@yahoo.com.hk
回頂端
Yeahwonsuper
XXX.XXX.8.94

發表發表於: Tue May 08, 2012 12:58 pm

could u pls send me some detials?

yeahwonsupersuper@hotmail.com

thanks a lot!
回頂端
Meihuei
XXX.XXX.228.132

發表發表於: Thu Jan 08, 2015 4:23 pm

我同事也系join e時尚影樓,睇相片好中意,正在同男友商量要唔要也至台灣影婚照!真係好中意e時尚影樓既作品!
回頂端