發表主題 回覆文章
savita
XXX.XXX.215.130

發表發表於: Thu Feb 23, 2012 5:24 pm

廣告贊助 [隱藏]
我搵咗成三個幾月,行暈全深圳都一直搵吾到我想要嘅款式,果刻心情都幾灰,可能加上自己要求高,直至到上星期經朋友介紹一間婚紗店,當時都係諗住上去睇下啦,都未必揾到我想要既婚紗晚裝。當我book咗時間同男友上去後,進到間店感覺令到我舒服,店裡面D婚紗好多,其實果刻我心態好興奮,D sales都好nice,之後有個sales招呼我,但當我睇完店裡面D婚紗之後都發覺吾同嘅款式婚紗晚裝都有,之後個sales就問我有無話想特別想揾咩款式,甘我就講咗我仲意款式,個sales就即刻拎咗幾個款式出黎俾我睇,仲同我講可以試下個款式睇下仲吾仲意,當我試上身果刻我覺得好驚奇,因為掛系衣架上同試上身感覺好吾同,但最後個sales姐姐好好人,仲俾我試其它款式,但我試完之後我覺得晚裝都ok,D婚紗都好靚,但我地會行教堂,所以我想要既係超大拖尾,之後個sales姐姐就同我地講,如果我有心水婚紗而佢地店鋪無既可以幫我地做租,果刻我聽完之後覺得好開心,因為依家出面好多婚紗店都無得幫人做租,之後我就問要加幾錢,但當我聽完個價錢之後我覺得非常之抵,因為可以做到我心目中想要既款式,之後個sales就話吾緊要你諗下啦,個sales 好識做地行開咗等我有機會同男友傾下究竟join定吾join,經過一輪商議之後我地就問係咪真係可以做到我想要款式,個sales同個老闆娘就話款式大致上一樣,但當然無可能百分百一樣,甘事實又係既,之後個老闆娘就好細心甘同我傾下款式,要咩質料,但果刻我地係未join架,但個老闆娘都肯同我慢慢傾,仲話會盡量達到我要求,果刻我覺得真係好開心,當然最後我就join咗成個套餐,因為我同男友除咗睇價錢同款式之外,其實我地都好欣賞佢地服務態度,真係非常之好,令至我同男友都有種好親切既感覺。以及原來間店有一條龍服務,我地有睇埋攝影同化妝,我地都覺得好滿意,係我地仲意攝影風格,果刻心裡都有點兒衝動不如一次過係度join埋啦,但個sales同老闆娘真係好好人,話吾緊要你地可以同其他公司比較下,如果最後你地覺得我把風格你係仲意既,你地之後可以反黎搵我地。最後我地就join婚紗套餐走咗,之後我同男友傾反都覺得係呢間婚紗店內真係可以搵到我地想要既野,而且佢地服務態度真係好好,起碼吾會知道我地咩都未安排就不斷刻sell我地,當然最後我同男友都決定咗下星期book時間上去join埋佢地一條龍服務。有無人都join咗呢間公司,可以大家一齊分享下。
回頂端
paperzai
XXX.XXX.220.197

發表發表於: Thu Feb 23, 2012 11:05 pm

can you pm me the info?
回頂端
hi Yenus
XXX.XXX.133.240

發表發表於: Fri Feb 24, 2012 12:13 am

hi, can you pm info to me, happy to hear yr sharing, i wanna see their gown Smile
回頂端
MW&KL
XXX.XXX.28.235

發表發表於: Fri Feb 24, 2012 12:47 am

你好呀, 可唔可以send D資料俾我呀, thx

e-mail: mona_wong_81@yahoo.com.hk
回頂端
yanchansiu
XXX.XXX.228.2

發表發表於: Mon Feb 27, 2012 12:43 pm

can you please pm me detail?
or email: siuyan9411@yahoo.com.hk

Thank you so much
回頂端
kamantsang
XXX.XXX.114.84

發表發表於: Mon Feb 27, 2012 6:43 pm

pls send me details , thx ~~ kaman407@hotmail.com
回頂端
vyvycheng
XXX.XXX.102.130

發表發表於: Tue Jul 31, 2012 3:13 pm

please send me details...thanks

netivy927@hotmail.com

回頂端
Dewedding
XXX.XXX.68.168

發表發表於: Tue Jan 29, 2013 1:56 pm

could you please PM the details to me......many thx!

weddingde@yahoo.com.hk
回頂端
amylase
XXX.XXX.33.143

發表發表於: Tue Jan 29, 2013 5:42 pm

can u PM the details to me
is there any gown for sale?
回頂端
kelly lam1117
XXX.XXX.189.42

發表發表於: Thu Jan 31, 2013 12:44 pm

please send me details...thanks

kellylam1117@hotmail.com
回頂端