發表主題 回覆文章
Yan&Wan
XXX.XXX.204.71

發表發表於: Wed Jan 04, 2012 5:49 pm

廣告贊助 [隱藏]
我剛剛11年12月結婚!終於搞晒所有,一身輕! Laughing
之前我都好似大家甘,為左揾化妝師好煩,試左2個化妝師都唔岩!仲要好貴!
最後無意中比我係網上揾到佢,諗住收費唔貴試下啦,點知一試完好滿意,連我老公都讚話好過之前果2個化妝師!

我要求果妝自然、簡約,有精神眼大,因為我本身大細眼,但佢同我整得好自然又唔濃,我唔要濃妝,因為濃妝會顯得好老,佢完全做到我要求!而且佢果底妝打得好好,用台灣好hit既安瓶幫我打底,又帮我按摩,又唔駛加錢!因為安瓶都幾貴,之前有朋友個化妝師話要用安瓶打底就要加$200,我個朋友為左當日靚都要加啦!
人又nice又好傾,傾熟左原來先知佢以前係做專櫃化妝小姐!唔怪之得手勢甘好啦!

最重要收費又吾貴,我係join全日架,都係4千頭左右!佢有個最貴Plan都係5千頭左右,係2個人做,1個化妝、1個set頭,但我冇join到,因為試妝果時,我都覺得佢整得好靚,唔駛比多千幾蚊join 2 個人做!最好笑係佢唔會好sale我,仲猛叫我可以諗下先,唔駛甘快決定!哈...哈 Very Happy 原來佢話知道出面好多化妝師會逼你試完妝直刻落訂,如果唔係試妝費就冇左,而佢就會比3日時間D客,3日內join都可以照扣反試妝費!!我覺得呢樣野真係要讚lo....

我好多謝佢當日的盡心盡力,連我D姊妹親戚都勁讚!

我知道好多新娘都同我一樣唔知點搵一個好的化妝師,如果大家有興趣,可以PM我,始終我都係試過好先介紹!!! Razz

P.S:各位準新娘我已經好少上ESD~如果你地對我BD化妝師有興趣話,直接EMail me!!
yanwan21@yahoo.com.hk

Yan&Wan 在 Mon May 06, 2013 6:06 am 作了第 6 次修改
回頂端
lkmming
XXX.XXX.132.234

發表發表於: Wed Jan 04, 2012 7:36 pm

pls pm details, thanks~
回頂端
Kittyshui
XXX.XXX.113.62

發表發表於: Wed Jan 04, 2012 9:43 pm

pls send pm, thkx
回頂端
Yan&Wan

發表發表於: Wed Jan 04, 2012 11:15 pm

我PM你地la.....希望帮到你地 Razz
回頂端
BO BO510
XXX.XXX.11.161

發表發表於: Thu Jan 05, 2012 12:50 pm

please send hellokitty1979510@msn.com

tks.mandy
回頂端
lokbi
XXX.XXX.70.3

發表發表於: Thu Jan 05, 2012 2:33 pm

pls. give me information

thank a lot

loklibby@hotmail.com
回頂端
Sumpig103
XXX.XXX.151.101

發表發表於: Thu Jan 05, 2012 6:23 pm

can u pm me the details? many thanks
sam.tws@gmail.com
回頂端
Yan&Wan

發表發表於: Fri Jan 06, 2012 10:46 pm

已覆你地la
回頂端
pigpigng
XXX.XXX.124.180

發表發表於: Sat Jan 07, 2012 10:45 am

Can you PM me the details? Thx Very Happy
回頂端
Yan&Wan

發表發表於: Sun Jan 08, 2012 9:48 pm

pigpigng 寫到:
Can you PM me the details? Thx Very Happy

已pm
回頂端